Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπόθεση επτά λεπτών...

Με τρία γκολ από το 24' ως το 30', ο ΑΟ Χανιά πέρασε εύκολα (3-0) από τον Πύργο.

Ο ΑΟ Χανιά πήρε άνετη νίκη απέναντι στον Πανηλειακό στον Πύργο, όπως μαρτυρά το 3-0 με το οποίο επικράτησε των «ερυθρόλευκων». Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς ανώτεροι των αντιπάλων τους και δεν φάνηκε να επηρεάζονται από την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου. Από την άλλη, ο Ηλίας Φυντάνης, έκανε το χειρότερο δυνατό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Ηλείας η οποία δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στο συγκρότημα του υπηρεσιακού Κυριάκου Γρηγοράκη.

Από τα πρώτα αναγνωστικά λεπτά της συνάντησης, φάνηκε ότι τα Χανιά επεδίωκαν να φτάσουν στο γκολ προκειμένου να θέσουν στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της νίκης. Με την πάροδο του χρόνου, η σαφέστατη ανωτερότητα των Κρητικών γινόταν όλο και πιο αισθητή και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκαν μόλις επτά λεπτά για να «καθαρίσουν» το ματς σκοράροντας τρεις φορές, πριν από το ημίωρο.

Ο Κοντέων στο 24' έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΟΧ, δύο λεπτά αργότερα ο Πάγκαλος πέτυχε το 0-2 και στο 30' ο Κρητικός διεύρυνε το προβάδισμα στα τρία γκολ! Οι αποσβολωμένοι γηπεδούχοι δεν ήταν εύκολο να βγάλουν αντίδραση παρότι ο Φυντάνης προχώρησε άμεσα σε δύο διορθωτικές κινήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα λόγω του ευρέως προβαδίσματος του ΑΟΧ. Οι πιο ποιοτικοί και έμπειροι Κρητικοί είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους και διαχειρίστηκαν σωστά το δεύτερο μισό της συνάντησης. Πάντως, ο Πανηλειακός προσπάθησε να μειώσει αλλά δίχως αποτέλεσμα, αν και στο 65' πλησίασε πολύ στο γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Τσίτα.

* Η κακή εικόνα του Πανηλειακού προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών. Μετά το 0-3 άρχισαν τις αποδοκιμασίες, ενώ στην ανάπαυλα ορισμένοι έφυγαν από από τις θέσεις τους και πήγαν στα επίσημα αναζητώντας κάποιον από τους διοικούντες. Εκεί βρισκόταν ο τεχνικός διευθυντής της πελοποννιακής ΠΑΕ, Σάκης Κανακίδης, ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα και έτσι απέφυγε τη συνάντηση μαζί τους.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Γκίνης, Γραικός, Νικολόπουλος, Φορτούνης (42' Σέρα), Κασνέτσης, Μπαξεβάνος (34' Χατζόγλου), Γεωργόπουλος (51' Αρμένης), Μαζιώτης, Τσίτας, Πούρνος, Μπουντόπουλος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Μανωλάς, Γκότοβος, Εσόνο (62' Οικονομόπουλος), Κοντέων, Σιλιγαρδάκης (75' Γκούμας), Καραγιάννης (46' Μαρτσάκης), Πάγκαλος, Κρητικός, Καραλής, Παγώνης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κασσαβέτης, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep