Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λύτρωση με Στεφανίδη η ΑΕΛ

Επάνοδος στις επιτυχίες για τους βυσσινί που νίκησαν με 2-0 τον Πιερικό.

Ξεπέρασε άμεσα την ήττα από τη Λαμία η ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου υποδέχτηκε την Παρασκευή (31/10) στο Αλκαζάρ τον Πιερικό, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, και επικράτησε με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Στεφανίδης. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος κυριαρχίας, κατοχής, αλλά δίχως φάσεων, οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στο δεύτερο μισό και κατέκτησαν το τρίποντο.
Το παιχνίδι κρίθηκε από το πέναλτι που κέρδισε ο Στεφανίδης, ταυτόχρονα με την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κοντσίδης για το μαρκάρισμα στον επιθετικό των βυσσινί. Ο Στεφανίδης στο 64' ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0. Οι Κατερινιώτες με δέκα παίκτες και χωρίς ψυχολογία δεν άντεξαν, με αποτέλεσμα να δεχτούν και δεύτερο τέρμα, εκ νέου από τον Στεφανίδη. Ο οποίος με άψογο τελείωμα στο 77' νίκησε για δεύτερη φορά τον Πατσιογεώργο και έγραψε το τελικό 2-0.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55' Βερντού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81' Σίλβα Τζούνιορ), Στεφανίδης (78' Μπιλά).

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Ντόσης (70' Νικολίτσης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (68' Αλεξίου), Μυστακίδης, Γιαννούλης (80' Σταματής), Μανίκας, Μάρκοβιτς.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ναλμπάντης (Κιλκίς), Χαδίμογλου (Μακεδονίας)

Last modified onΠαρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 22:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep