Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον γλίτωσε ο Βάντερσον

Ο Απόλλων Σμύρνης ανέβασε απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε 1-0 την Ερμιονίδα και είναι κοντά στους «16».

Οι πολλές αλλαγές του Νίκου Κωστένογλου στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (30/10) με την Ερμιονίδα στο Κρανίδι είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Αργολίδας είχε την κατοχή, περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και δύο δοκάρια με τον Δημήτρη Καραδέμητρο, στο πρώτο εκ των οποίων η μπάλα φάνηκε πως πέρασε τη γραμμή. Συγκεκριμένα, στο 33' ο μέσος των «κυανοκίτρινων» έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο, αυτή φάνηκε να περνά τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής δεν είδε γκολ. Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος με νέα κεφαλιά την έστειλε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πίτκα.

Ωστόσο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αποδείχτηκε πιο ουσιαστική στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Κωστένογλου πέρασε στο ματς τον Βάντερσον και τον Ανγκούλο, η πίεση των φιλοξενούμενων αυξήθηκε και στο 88' η κλάση του πρώτου έφερε και το μόνο τέρμα της συνάντησης, που βρήκε νικητή τον Απόλλωνα με 1-0. O Βραζιλιάνος έκλεψε τη μπάλα από τον Σαμαρά στον χώρο του κέντρο, έκανε την κούρσα και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πουρή.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» για να μην εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του Εργοτέλη στο Κρανίδι, θα πρέπει να αποσπάσουν έστω τον πόντο στη Βέροια, στην τελευταία αγωνιστική, ώστε να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70' Κιοσές), Ταπέ, Βλαχόπουλος (75' Τσακόν), Καραδέμητρος (58' Συμελίδης), Σβόγιτς, Παβίσεβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βάντερσον), Ενρίκο (70' Ηρακλής), Αλίπιο (58' Ανγκούλο), Κυβελίδης.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

88' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Βάντερσον έκλεψε τη μπάλα από τον Σαμαρά στο κέντρο, έκανε την κούρσα και με πλασέ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα

78' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Φουκαρά του Απόλλωνα

69' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μουσταφίδη

60' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Βάντερσον, γιατί πήρε τη μπάλα με το χέρι και στη συνέχεια σκόραρε έπειτα από κάθετη μπαλιά του Κυριάκου.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

38' ΔΟΚΑΡΙ για την Ερμιονίδα! Σέντρα του Μουσταφίδη από δεξιά, ο Καραδέμητρος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα χτυπά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πίτκα.

33' ΔΟΚΑΡΙ για την Ερμιονίδα! Ο Καραδέμητρος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο, φαίνεται να περνά τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής δεν δείχνει σέντρα.

25' Σέντρα του Μουσταφίδη από δεξιά, κεφαλιά του Όμο, ο Πίτκας σε κόρνερ.

17' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Κυβελίδης «σπάει» τη μπάλα» για τον Ενρίκο, ο Βραζιλιάνος σουτάρει και ο Πουρής παραχωρεί κόρνερ

8' Ο Κολόκας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ δεν βρίσκει στόχο.

5' Σέντρα Καραδέμητρου, κεφαλιά Παβίσεβιτς, η μπάλα άουτ.

 

Last modified onΠέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep