Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παθιασμένο» 0-0 στο Κρανίδι

Ο ΑΟ Χανιά έπαιξε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με δέκα, άντεξε στην πίεση την Ερμιονίδας και στο τέλος προσπάθησε να κλέψει και τη νίκη.

Σε ένα πολύ δυνατό ματς, με πολλές κίτρινες κάρτες, σκληρά φάουλ, πάθος και δύο κόκκινες κάρτες, η Ερμιονίδα και ο ΑΟ Χανιά έμειναν στο 0-0, με την ομάδα της Κρήτης να νιώθει περισσότερο χαρούμενη για αυτό τον βαθμό. Στα 90 λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν πως έχουν δυνατό σύνολο, πως θα δυσκολέψουν όλους τους αντιπάλους τους και ότι δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να περάσει από το Κρανίδι. Ο ΑΟ Χανιά μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πιέσει, αλλά οι καλές φάσεις ήρθαν από τους ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας.

Τα δεδομένα έγιναν πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Γκότοβος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα πέντε λεπτά πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο και ο Σούλης Παπαδόπουλος άλλαξε τα δεδομένα στην ενδεκάδα, με τον Καμινιώτη να περνά στο ματς και τον Γκούμα να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας. Η πίεση της Ερμιονίδας δεν έφερε αποτέλεσμα, ο ΑΟ Χανιά άντεξε και στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε να πάρει τη νίκη με τον Γουέλκαμ, χωρίς να καταφέρει να φτάσει στο γκολ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο):Πονηρός, Μουσταφίδης, Τζανής (63' Σαμαράς), Κολόκας, Συμελίδης, Όμο, Τσακόν (57' Καραδέμητρος), Τούτοριτς, Σβόγιτς, Βλαχόπουλος (85' Γυφτοκώστας), Παβίσεβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος):Ρίζος, Μανωλάς, Παγώνης, Κόντοβος, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Γκούμας, Καραλής (42' Καμινιώτης), Καραγιάννης (53' Κοντέων), Κρητικός (88' Γουέλκαμ), Σιλιγαρδάκης.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Λάμπρου (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep