Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήραν ρυθμό στη Νεάπολη

Φιλική νίκη (1-0) του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στην Καλλιθέα.

Πολλές δοκιμές έκαναν το απόγευμα της Κυριακής (28/09) στο γήπεδο της Νεάπολης ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης και ο ομόλογός του της Καλλιθέας, Σταύρος Ηλιόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 με αυτογκόλ του Νικολάου στο 15', σε ένα παιχνίδι που είχε λίγες καλές στιγμές.

Το μόνο γκολ του αγώνα σημειώθηκε έπειτα από προσπάθεια του Πινάρες, με την αθηναϊκή ομάδα να ανεβάζει ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, στο 80' ο Παγώνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καψιώτη, αλλά ο Κασμερίδης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Μασάδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Ζέρης (64' Καψιώτης), Χιντζίδης (81' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Κορνελάτος, Μαρτίνεθ (70' Σκοπελίτης), Θέος (60' Μέζα), Νικολιάς (66' Μπιτάνγκ), Πινάρες (46' Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (73' Ντινόπουλος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Σταύρος Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος (32' Κατσούλης, 62' Μιχελής), Λεβέντης (82' Αρνιανούτσος), Παγώνης, Νικολάου, Μπριλάκης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (64' Βεζιρτζόγλου), Τσίπρας (46' Ρόχας), Σταματάκος (64' Συριόπουλος), Μιχαλόπουλος (46' Μασάδο), Αρναρέλης (46' Πιτταράς).

Last modified onΚυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep