Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τριάρα του Αγροτικού!

Ανώτερος ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα 1926.

Ο Αλεξάνταρ Μίλιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Αγροτικός Αστέρας το απόγευμα της Κυριακής (21/09) στη Νέα Ραιδεστό απέναντι στον Απόλλωνα 1926. Οι «σταχυοφόροι» ήταν ανώτεροι των Ποντίων στις εγκαταστάσεις του Μάττα και έφτασαν στη νίκη με 3-0 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Μίλιτς που σημείωσε δύο γκολ.

Μόλις στο 2' ο Πέεφ άνοιξε το σκορ με πλασέ και στο 36' ο Μίλιτς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη στο 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο επιθετικός του Αγροτικού Αστέρας στο 51' έπειτα από αντεπίθεση και μπαλιά του Χατζηλιάδη και ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεζαν.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Κώτσιας (46' Νταμαρλής), Τριανταφυλλίδης (46' Χατζηλιάδης), Καπίας (65' Βαφέας), Σκλοπίδης (62' Καραμπάς), Σαμουηλίδης, Πέεφ, Βελλίνης (46' Θεοδωρίδης), Μίλιτς, Καρακατσάνης (55' Βούγιοβιτς). 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Bρονταράς, Μπιτσάκος, Κουρούπης, Μπερτέν, Κιόσε, Ολίσε, Ακασού, Τσούτσης, Ευσταθίου, Γκέσιος, Παπαδόπουλος Β. Έπαιξαν και οι: Γαλανόπουλος, Παπαστεριανός, Δήμου, Κατσιαρός, Σουλίδης, Νατσιόπουλος, Καράμπελας, Παπαδόπουλος Π.

Last modified onΚυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep