Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν γίνεται το Γάζωρος-Ηρακλής

Ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για το Σάββατο (6/9) φιλικό των δύο ομάδων.

Φιλικά παιχνίδια με Απόλλωνα 1926 και Ηρακλή είχε προγραμματίσει να δώσει ο Εθνικός Γαζώρου. Ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον θα παίξει τελικά. Και ενώ η είδηση για την ακύρωση του τεστ με τους Πόντιους είχε γνωστή από την Τετάρτη (3/9), την Παρασκευή (5/9) ο Γηραιός και οι Σερραίοι ανακοίνωσαν τη ματαίωση του μεταξύ τους αγώνα, που θα γινόταν στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών
Αιτία για αυτό η άδειας λειτουργίας-καταλληλότητας των γηπέδων στην Ομόνοια, αλλά και των υπολοίπων γηπέδων στην πόλη των Σερρών. Ο Εθνικός Γαζώρου, μάλιστα, ανέφερε σε δελτίο Τύπου: «Δυστυχώς οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούν να την παρακολουθήσουν σε ένα παιχνίδι εντός έδρας, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται η διοίκηση του Εθνικού, ενώ η πόλη μας δεν θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του Ηρακλή, με όλα τα οφέλη που θα είχε αυτό για την σερραϊκή οικονομία».
Αξιοσημείωτο ότι είναι η δεύτερη φορά που δεν πραγματοποιείται φιλικό ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και στον Ηρακλή, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από τα πρώτα παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep