Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δικαιοσύνη στα Ψαχνά

Η Επισκοπή απέδρασε με το 1-1 από τα Ψαχνά και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον Ηρακλή Ψαχνών μπροστά στο κοινό του δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Η ομάδα της Εύβοιας είχε καλύτερη κυκλοφορία και τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με την Επισκοπή, προηγήθηκε πριν το ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 που είχε κάνει ο Φλίγκος στο 22’ έπειτα από ασθενή απόκρουση του Γουναρίδη σε εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλά και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η υπεροχή τους ήταν ανούσια. Έτσι, η Επισκοπή ισοφάρισε στο 63’ με σουτ του Ράντοβιτς και, μάλιστα, στη συνέχεια ήταν καλύτερη. Από πλευράς γηπεδούχων που έκαναν μόλις μία αλλαγή, είχε την καλύτερη στιγμή ο Ποσίνκοβιτς στις καθυστερήσεις, όταν αστόχησε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ράντι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Λόμπα (69' Δηλαβέρης), Νάκας, Ράντι, Ποσίνκοβιτς, Φλίγκος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης (64' Πετράκος), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (88' Λιονάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Ράντοβιτς (90+4' Σπανός).

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 31 Αύγουστος 2014 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep