Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διπλό από... αέρος ο Παναιγιάλειος

Η ομάδα του Αιγίου νίκησε 1-0 στην Κόρινθο την Ένωση Ερμιονίδας.

Παρουσία 700 θεατών στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 της τυπικά γηπεδούχου Ένωσης Ερμιονίδας, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την πρώτη φάση του κυπέλλου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 59' ο Ιωάννου με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάστου.
Επρόκειτο για ένα παιχνίδι δίχως ιδιαίτερα αξιοσημείωτες φάσεις, πλην εκείνης του 80ού λεπτού, κατά το οποίο ο Τζανής με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σταυριανού. Ειδικά μετά το 75' η ομάδα της Αργολίδας προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η καλά οχυρωμένη άμυνα των Αιγιωτών κράτησε το μηδέν.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης (70' Μπουσινάκης), Παβίσεβιτς, Στοϊμίροβιτς (75' Ταπέ), Καραδέμητρος (60' Bλαχόπουλος).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής (46' Σταμογιάννος), Κοιλιάρας (67' Πόνσε), Μπούνας (82' Μπουρλάκης), Ατματσίδης, Κατσικοκέρης.
Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Αθανασοπούλου, Λάμιας (Μεσσηνίας)

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep