Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πολυβόλα στο «Ελ Πάσο»

Εμφατική νίκη της Καλλιθέας, 3-0 τον Φωκικό.


Η Καλλιθέα αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ειδικά στο δεύτερο μέρος, επικράτησε δίκαια 3-0 (Ντιαλό, Κατσίκης, Καλτσάς οι σκόρερ) του Φωκικού και έφτασε τους 11 βαθμούς μετά από οκτώ αγώνες. Παραμένει αήττητη εντός έδρας έχοντας σε τέσσερα ματς τρεις νίκες. Αντίθετα η ομάδα της Αμφισσας έδειξε λίγα πράγματα και εκ των πραγμάτων παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και μόλις 3 βαθμούς.

 

Ο Βαγγέλης Γούτης επέλεξε ένα σχήμα σε διάταξη 4-3-2-1 με τον Κατσούλη κάτω από τα δοκάρια. Στόπερ έπαιξαν οι Πρίπου και Ηρακλής. Δεξιός μπακ ο Αρκούδας, ενώ στα αριστερά κινήθηκε ο Βιδάλης. Στα αμυντικά χαφ χρησιμοποιήθηκαν οι Ρουσάκης και Καλτσάς, με τον δεύτερο να έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο. Ως αριστερό εξτρέμ κινήθηκε ο Μιχαλόπουλος, στο κέντρο έπαιξε ο Σταύρου, ενώ στο απέναντι φτερό ξεκίνησε ο Κατσίκης. Μοναδικός προωθημένος ο Ντιαλό.

Στον αντίποδα ο Μιχάλης Κασάπης παρέταξε ουσιαστικά την ομάδα του με το ίδιο σύστημα που επέλεξαν και οι γηπεδούχοι. Στην εστία κάθισε ο Βαλσαμάκης. Την αμυντική τετράδα από αριστερά προς τα δεξιά συνέθεσαν οι Δημήτρης, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Χαλούλος. Καθαροί κόφτες ήταν οι Δήμας και Σκαρίμπας. Μπροστά τους έπαιξε ο Σιάκκας, έχοντας αριστερά του τον Φροξυλιά και δεξιά του τον Καλέργη. Στην αιχμή του δόρατος χρησιμοποιήθηκε ο Στόικος.

Μέτριο ποιοτικά το πρώτο μέρος, με την Καλλιθέα να προσπαθεί ξεκάθαρα να επιβάλλει τον ρυθμό της, πρεσάροντας από τα πρώτα λεπτά. Στο διάστημα 15'-25' το συγκρότημα του Βαγγέλη Γούτη, είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο οποίο πίεσε με διαδοχικά στημένα και άγγιξε το 1-0 με τον Ντιαλό να αστοχεί απελπιστικά από το ύψος του πέναλτι. Τελικά ο άσος της Καλλιθέας πήρε το αίμα του πίσω, στο 38', σκοράροντας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ενώ ο Φωκικός είχε ισορροπήσει. Το συγκρότημα της Αμφισσας είχε κυρίως το νου του στα αμυντικά του καθήκοντα στο πρώτο μέρος, και επιχείρησε μόνο με κάποιες αντεπιθέσεις να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κατσούλη. Ωστόσο, πλην μίας καλής κεφαλιάς του Φροξυλιά η άμυνα της Καλλιθέας δεν αισθάνθηκε πίεση.
Η επανάληψη εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο της Καλλιθέας. Ο Φωκικός απείλησε αρχικά με τον Ταμπάκη, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη ήταν πραγματικά απολαυστική. Σκόραρε ακόμη δύο γκολ με τους Κατσίκη (ο κορυφαίος της αναμέτρησης με δύο ασίστ και ένα γκολ) και Καλτσά, ενώ είχε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ. Μετά το 75' ο ρυθμός έπεσε, αφού οι φιλοξενούμενοι συμβιβάστηκαν με την ήττα, ενώ οι γηπεδούχοι κράτησαν δυνάμεις για τον αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα την ερχόμενη Τετάρτη.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (84' Ματσούκας), Καλτσάς (73' Φουντουκίδης), Αρκούδας, Πρίπου, Ηρακλής, Ρουσάκης, Βιδάλης, Κατσίκης, Ντιαλό (66' Μαρουκάκης)

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος (54' λ. τ. Κουρέλης), Σιάκκας, Σκαρίμπας (71' Νικόλτσης), Στόικος, Καλέργης, Φροξυλιάς (46' Ταμπάκης), Δήμας

Πατήστε ΕΔΩ για το φιλμ του αγώνα

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep