Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέρασε με Μουμίν

Η Λαμία επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ένα δυνατό τεστ έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής (17/08) στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση και η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να φύγει νικήτρια (1-0) χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μουμίν στο 12' με σουτ, σε μία αναμέτρηση που είχε λίγες καλές στιγμές και αρκετές σκληρές μονομαχίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι και έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Μπουντούρη και τον Παναγιωτόπουλο. Από την άλλη πλευρά η Λαμία ήταν πολύ καλή κυρίως ανασταλτικά. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Κροάτης μέσος, Κούρτζουρίτς, ενώ χρόνο πήρε και ο Μοχάμεντ Κεϊτά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Οικονόμου, Στάμος, Κουλίδης, Νίκιτς, Μίχος, Τζέκος, Μαυρίας, Βουτσιάς. Έπαιξαν και οι: Τσάμης, Γκουγκούδης, Παναγιωτόπουλος, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Χατζηρίζος, Ρόβας, Κόκκινος, Κοντός, Υφαντής, Αδαμόπουλος.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου, Ντάλλας, Μάριτς, Αντωνόπουλος, Ρεπετσάς, Μκρτσιάν, Γιενγκά, Μουμίν, Ντελέκος, Αντωνίου, Χαϊκάλης. Έπαιξαν και οι: Νεόφυτος, Βασιλόγιαννης, Ζουλιώτης, Φράγκος, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Κωστόπουλος, Koύρτζουρις, Κεϊτά, Ζαχαρόπουλος, Μαλισόβας.

Πηγή φωτό: karditsalive.net

Last modified onΚυριακή, 17 Αύγουστος 2014 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep