Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με Εσπίν η ΑΕΛ

Η ομάδα του κάμπου επικράτησε της Ένωσης Ερμιονίδας σε φιλικό παιχνίδι.

ΑΕΛ και Ένωση Ερμιονίδας τέθηκαν αντιμέτωπες στο Ελατοχώρι Πιερίας, με τους «βυσσινί» να επικρατούν με 1-0 χάρη σε γκολ του Εσπίν. Το τέρμα σημειώθηκε στο 34' έπειτα από σέντρα του Νεμπεγλέρα και σουτ του νεοαποκτηθέντα Ισπανού από το σημείο του πέναλτι.
Νωρίτερα, στο 26', ο Βερδού έπιασε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα, με τον Πονηρό να διώχνει σε κόρνερ. Στο 52' η ΑΕΛ απείλησε και πάλι, αυτή τη φορά με σουτ του Περίκο, που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα. Η ομάδα της Αργολίδας απάντησε στο 58' με τον Καραδέμητρο να πιάνει σουτ και τον Αθανασόπουλο να διώχνει. Μεγάλη ευκαιρία για τους νικητές χάθηκε στο μ71', όταν ο Σουάνης από δεξιά γύρισε στον Περίκο, ο οποίος επιχείρησε την προβολή, αλλά ο γκολκίπερ της Ένωσης απομάκρυνε με το χέρι σε κόρνερ.
ΑΕΛ (Α. Βοσνιάδης): Καρακούτσης, Εσπίν, Κάστελς, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι, Φορνέρ, Βερδού (32' Αναστασάκος). Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Αθανασόπουλος, Κουρτεσιώτης, Καρανίκας, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Στεφανίδης, Σουάνης, Περίκο, Αναστασάκος (65' Γκούρτσας).
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Σιμελίδης, Παβίσεβιτς, Σβόγιτς, Καραδέμητρος, Βλαχόπουλος, Κιοσές. Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν οι: Γυφτοκώστας, Ευθυμιάδης, Μπουσινάκης, Καπουράνης, Κολόκας, Λαζάρου, Μουσταφίδης, Παρασκευόπουλος, Πουρής, Σαμαράς, Σχοινάς, Ταπέ, Στοϊμίροβιτς.

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep