Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Super… πάρτι!

Η πρωταθλήτρια Νίκη Βόλου επέστρεψε έπειτα από 48 χρόνια στη Super League κάνοντας… περίπατο (4-0) κόντρα στον Ηρακλή.

Το πάρτι των οπαδών είχε στηθεί εδώ και ημέρες στη Νέα Ιωνία, συνεχίστηκε στις εξέδρες από 12.000 και επιπλέον φιλάθλους, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που οι παίκτες της Νίκης Βόλου έκαναν… περίπατο απέναντι στον Ηρακλή. Επικράτησαν 4-0 χάρη σε γκολ των Τζιώρα (1’) και Ανιέτε, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα στο 11’ και το 57’, ενώ δημιούργησε αυτό του 64’, όταν ο Χουάντερσον έστειλε με αυτογκόλ τη μπάλα στα δίχτυα. Πανηγύρισαν την επιστροφή της Νίκης στη Super League έπειτα από 48 χρόνια που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του τίτλου στο φινάλε των play off και στέλνουν για ακόμη μία φορά φέτος στους δρόμους τους «κυανόλευκους» οπαδούς.

Η Νίκη Βόλου είχε ιδανικό ξεκίνημα. Μόλις στα πρώτα 40 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ (1-0) με πλασέ έπειτα από καταπληκτική πάσα του Μανουσάκη. Ο ίδιος παίκτης έβγαλε την ασίστ και στο δεύτερο τέρμα. Στο 11’, ο έμπειρος μέσος έβγαλε τον Ανιέτε τετ α τετ με τον Χουάντερσον, «έσκαψε» την μπάλα σημειώνοντας το 2-0. Στο 36’ ο Τσιλιανίδης αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπιτσάκο και ο Ηρακλής συνέχισε το ματς με 10 παίκτες.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Ο Αντόνιο Ανιέτε …χόρεψε την άμυνα του Ηρακλή, ανέβαε τον δείκτη στο 57' σε 3-0 και στο 64' ανάγκασε τον Χουάντερσον να σημειώσει αυτογκόλ για το 4-0. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί της Νίκης Βόλου φώναζαν «Σήκωσέ το, το τιμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω», μια και η Νίκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς (67' Γιώτας), Γκότοβος, Πινιέιρο, Μπιτσάκος (63' Μπακάλης), Μανουσάκης, Ισαάκ, Ανιέτε (73' Παπαδόπουλος), Τζιώρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Αποστολίδης, Κουρούπης (42' Ματσούκας), Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου (71' Γ. Παληγεώργος), Παπαστεριανός, Σαββίδης, Σαράφογλου (58' Χιονίδης), Τσιλιανίδης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούνιος 2014 23:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep