Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κεραυνός ανόδου στην Κέρκυρα

Ο Κόντος στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην Κέρκυρα επί του Ηρακλή Ψαχνών (2-1) και έφερε την ομάδα του Ιονίου ακόμη πιο κοντά στην Super League.

Η Κέρκυρα από την αρχή της αναμέτρησης πήρε τον έλεγχο, πίεσε αρκετά την ομάδα της Εύβοιας και έφτασε στο γκολ στο 20ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Καραδέμητρου και κεφαλιά του Ζορμπά στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν κατάφερε να αντιδράσει, έκανε την προσπάθειά του, αλλά «ξεθάρεψε» μόνο όταν η γηπεδούχος έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από «θέατρο» του Μπλαντοβαλίεφ για πέναλτι που του κόστισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την άφησε να παλεύει με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο.

Ο Μπουμάλ μπορεί να μην βρήκε χώρους για να φτιάξει φάσεις στην περιοχή, αλλά τελικά ισοφάρισε με έναν κεραυνό από τριάντα μέτρα και έτσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ηρακλής Ψαχνών συνέχισε να πιέζει, η Κέρκυρα έδινε χώρους, γιατί έψαχνε το 2-1 και το παιχνίδι έγινε πολύ γρήγορο.

Το αποτέλεσμα έδειχνε πως θα ήταν στην ισοπαλία, αλλά ο Αλέξανδρος Κόντος είχε άλλη άποψη και στην εκπνοή των καθυστερήσεων (94') με σουτ από τριάντα μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον Ηρακλή Ψαχνών να ζει ακόμη έναν εφιάλτη στα play off με χαμένους βαθμούς στην εκπνοή! Οι Φαίακες θέλουν πλέον ένα ακόμα τρίποντο, ώστε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων να πανηγυρίσουν την άνοδο! Όσο για την ομάδα της Εύβοιας; Το όνειρο δείχνει να απομακρύνεται...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης (77' Καραγιαννίδης), Ζορμπάς (75' Κόντος), Ναγιάρ, Σουάνης, Καραδέμητρος (67' Μπεριάν), Κρητικός, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Τσούτσης, Τζιμότζι (42' Οχάντζα), Μπουμάλ, Γκμπαγκουίντι (56' Βιγιαρέχο - 83' Ντελέκος).

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

Last modified onΣάββατο, 24 Μάιος 2014 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep