Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χ...τύπησαν σε αμυντικό τείχος

Ο Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο 0-0, αφού οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν λύση στην σωστή αμυντική τακτική της ομάδας της Εύβοιας.

Τα τέσσερα γκολ κόντρα στον Φωστήρα δεν άνοιξαν τελικά τον δρόμο για τα δίχτυα στον Ολυμπιακό Βόλου που δεν "κράτησε" την ψυχολογία του και έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας πήγε με στόχο να πάρει την ισοπαλία που θα την κρατούσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα έκοβε βαθμούς από έναν διεκδικητή της ανόδου.

Τρία βήματα πριν το τέλος, τα νεύρα έχουν αυξηθεί και το άγχος βγαίνει σε συνδυασμό με την κούραση σε όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πίεσε με όλους τους τρόπους για να μπει στην περιοχή, αλλά δεν του βγήκε τίποτε. Ούτε τα μακρινά σουτ, ούτε οι προσπάθειες από πλάγια να ανοίξουν την άμυνα με παράλληλες μπαλιές, ούτε τα γεμίσματα στην περιοχή.

Ο Ηρακλής Ψαχνών που κρατούσε το μηδέν στην άμυνα, έσπρωχνε την μπάλα μπροστά για τον Μπουμάλ που έτρεχε, αλλά ήταν λίγες οι φορές που βρήκε διαδρόμους. Το 0-0 κράτησε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αθανασόπουλος που δεν έκανε λάθη και ήταν σταθερός σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ στο 18' έσωσε την εστία του στο πλασέ του Ιωάννου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης (74' Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης, Μπρέσκα, Μόνχε, Νικολιάς (83' Κατσίκης), Ιωάννου (62' Γκούρμα).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παλαιολόγος, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Γκεμίσης, Τσούτσης (70' Οχάντζα), Γκμπαγκουιντί (64' Τσιμότζι), Κρητικός (84' Νικολόπουλος).

Last modified onΤρίτη, 20 Μάιος 2014 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep