Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δια ποδός Σουλτανίδη!

Χρειάστηκε να μείνει με δέκα παίκτες για να... ξυπνήσει ο Πανθρακικός.

 Πέρασαν 74 λεπτά στην Κομοτηνή για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Πανθρακικός. Έστω και αργά οι Θρακιώτες επιβλήθηκαν τελικά 2-0 του Αγροτικού Αστέρα, χάρη σε δύο γκολ του Σουλτανίδη (72', 90+4'), που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

 

Κάπως μουδιασμένα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πανθρακικός, με τον Αγροτικό να είναι η ομάδα που αιφνιδίασε πρώτη. Και πιο συγκεκριμένα στο 25', όταν ο Στεφανίδης σούταρε από μακρινή απόσταση,  αναγκάζοντας τον Κουτσόπουλο να επέμβει και να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Στο 30' ο η εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη έφυγε μόλις έξω και δύο λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός έκανε την πρώτη του ευκαιρία, όταν του σουτ του Χρήστου απέκρουσε ο Γιακουμής. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Μίνγκας σούταρε μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα κατέληξε σε αμυνόμενο των φιλοξενούμενων με τους παίχτες του Πανθρακικού να διαμαρτύρονται για χέρι. Στο 56' ο Αγροτικός Αστέρας και πάλι με τον Στεφανίδη απείλησε, χωρίς όμως να βρει στόχο το σουτ που πραγματοποίησε. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 56' με την κεφαλιά του Γιακουμή και στο 69' με τον Μπαϊκαρά. Μετά την αποβολή του Λιαπάκη... ξύπνησε ο Πανθρακικός και έλυσε τον γόρδιο δεσμό με τον Σουλτανίδη.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (46΄ Μουνάφο), Λιαπάκης, Μπαλού, Μινγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης (78΄ Βαγγελόπουλος), Σίμωσης (62΄ Σουλτανίδης).

 

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνος, Παμποέ, Στεφανίδης, Σαμουηλίδης.(80΄ Καπνίδης)

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το φιλμ του αγώνα

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep