Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χ...άνεται το τρένο για Ηρακλή

Η λευκή ισοπαλία με τα Χανιά κάνει δύσκολο το έργο ανόδου του Ηρακλή και αυξάνει τις πιθανότητες για τους Κρητικούς που έχουν τα τρία από τα τέσσερα ματς εντός.

Το 0-0 με τον ΑΟΧ μοιάζει καταδικαστικό για τον Ηρακλή μετά τα αποτελέσματα που υπήρξαν την Τετάρτη (14/5) και στα άλλα ματς της ημέρας στα play off της Football League. Ο Γηραιός είχε την υπεροχή σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, πίεσε την ομάδα της Κρήτης, αλλά δεν τελείωσε τις φάσεις που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 και να τα ακούσει κατά την αλλαγή του ο Ζαχόρα.

Μετά την κόκκινη κάρτα του Λίμα στο 86ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο ΑΟ Χανιά έκανε την αντεπίθεσή του, πίεσε αρκετά και στο τελευταίο δεκάλεπτο, μαζί με τις καθυστερήσεις, ο Χουάντερσονπραγματοποίησε τέσσερις εκπληκτικές επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Λίμα, Ιντζόγλου (63' Παληγεώργος), Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Ζαχόρα (78' Χιονίδης), Τσιλιανίδης, Πορτουλίδης, Σκόρτσα (72' Τάι).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Τσατσαρής (72' Καμπλιώνης), Πότσι, Τσάτσος (58' Κοσταντίνοφ), Βασιλόγιαννης (83' Μέλο), Πάγκαλος, Λουκινάς.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep