Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παραμένουν στο κόλπο

Η ισοπαλία ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ηρακλή Ψαχνών (1-1) τελικά δεν αποδείχθηκε καταστροφική, αφού όλοι έμειναν χαμηλά.

Πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, όλα έδειχναν πως μόνο ο νικητής θα μείνει σε τροχιά ανόδου και κάθε απώλεια θα προκαλούσε πρόβλημα σε όποιον έχανε. Ο Ηρακλής προηγήθηκε λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Τσιλιανίδη (39'), προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο γκολ, αλλά δεν είχε σε καλή μέρα τους Ζάχορα και Σκόρτσα, που ξεκίνησαν για πρώτη φορά μαζί στην ενδεκάδα. Η καλή άμυνα της ομάδας των Ψαχνών, αλλά και οι αποκρούσεις του Αθανασόπουλου περιόρισαν το σκορ για τον "γηραιό" και όσο περνούσε ο χρόνος ερχόταν και η κούραση.

Τα Ψαχνά, στα τελευταία λεπτά ζήτησαν το γκολ, έγιναν πιο επιθετικά με την είσοδο του Οχάντζα και ο Μπουμάλ βρήκε συμπαράσταση στην επιθετική γραμμή. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 81ο γκολ μετά από σουτ του Μπουμπάλ πλάγια έξω από την περιοχή και προβολή του Οχάντζα μετά την απόκρουση του Χουάντερσον.

Ο Ηρακλής εκτός από τους βαθμούς έχασε και τον Σιατραβάνη που υπέστη τράβηγμα και θα εκτιμηθεί η κατάσταση του τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών έχασε τον Τσιμότζι στο ζέσταμα και ενώ είχε δηλωθεί να ξεκινήσει έπαιξε τελικά ο Καλαϊτζίδης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Κοντέων, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Ζαχόρα (73' Χιονίδης), Σκόρτσα (62' Παληγεώργος), Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης (78' Κουρούπης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακόμητρος (75' Οχάντζα), Χ. Πατσατζόγλου, Β. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Καλαϊτζίδης (55' Βιγιαρέχο), Μπουμάλ, Γκμπαγκουιντί, Σταματής (40' Τσούτσης).

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Ελευθερίου, Απτόσογλου (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 11 Μάιος 2014 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep