Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη χρυσάφι για την Καλλιθέα

Ο Καλτσάς πανηγυρίζει το 2-1, από πίσω ο Μαρουκάκης από τον οποίο ξεκίνησε το γκολ Ο Καλτσάς πανηγυρίζει το 2-1, από πίσω ο Μαρουκάκης από τον οποίο ξεκίνησε το γκολ

2-1 τον Θρασύβουλο στο «Ελ Πάσο»

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Καλλιθέα που επικράτησε με 2-1 του Θρασύβουλου στο «Ελ Πάσο» χάρη σε αυτογκόλ του Σύρου στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και τέρμα του Καλτσά στο 57'. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βασιλείου στο 47', για το μαχητικό σύνολο του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, που έμεινε όμως με την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.


Ο Βαγγέλης Γούτης παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1. Με τους Αρκούδα, Αρβανίτη, Κουτρουμπή και Βιδάλη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Κόφτες μπροστά τους, τους Καλτσά και Ρουσάκη. Η μεσοεπιθετική τριάδα αποτελούνταν από τον Κατσίκη που κινούταν δεξιά τον Μιχαλόπουλο στο αντίθετο φτερό και πίσω από τον φορ αγωνίστηκε ο Ντακόλ. Αιχμή του δόρατος ήταν ο Μαρούκακης. Στον αντίποδα ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής προτίμησε ένα 4-3-2-1, με τετράδα άμυνας τους Κόλτζο, Βασιλείου, Σύρο, Ζουμπουλάκη. Στα χαφ επιλέχθηκαν οι Σκόνδρας, Ψιάνος, Νικολάου, ενώ στηρίγματα στον προωθημένο Κανελλόπουλο αποτέλεσαν οι Παναγιωτάκος και Καρλόπουλος.


Ο Θρασύβουλος ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και είχε δύο-τρία πολύ επικίνδυνα στημένα. Σε ένα από αυτά ο Νικολάου σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι της εστίας του Τακίδη στο 13'. Μέχρι το 30' οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα η Καλλιθέα άρχιζε να ασκεί πίεση, χωρίς να κάνει κάποια κραυγαλέα ευκαιρία. Τελικά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Σύρου έπειτα από σέντρα ξυράφι του Μιχαλόπουλου, που ανάγκασε στο λάθος τον παίκτη των «πράσινων».


Στην επανάληψη ο Θρασύβουλος ισοφάρισε με το καλημέρα (47'), με δράστη τον Βασιλείου (προβολή), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ της Καλλιθέας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρλόπουλου. Η χαρά όμως των «πράσινων», κράτησε μόλις δέκα λεπτά, αφού ο Καλτσάς με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ευνοημένος από μία κόντρα έγραψε το τελικό 2-1. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην προσπάθεια του Μαρουκάκη, από τον οποίο ξεκίνησε το γκολ.


Εκτοτε ο Βαγγέλης Γούτης, προσπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, περνώντας στη θέση του επιθετικού Ντακόλ, έναν καθαρόαιμο χαφ τον Ηρακλή. Σε μεγάλο βαθμό αυτή η κίνηση του βγήκε, αφού ο Θρασύβουλος αν και είχε την ελαφριά υπεροχή δεν μπόρεσε να πλησιάσει εκ νέου την ισοφάριση. Ούτε και όταν η Καλλιθέα έμεινε με δέκα παίκτες στο 86' εξαιτίας της αποβολής του Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη.

 

*** Τραυματίας αποχώρησε ο Γιώργος Κόλτζος από το παιχνίδι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού θα διαπιστωθεί τις επόμενες ημέρες, πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές. Συγγνώμη ζήτητε στη συνέντευξη Τύπου ο Ματθαίος Μαρουκάκης, διότι χτύπησε άθελά του τον παίκτη του Θρασύβουλου.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ντακόλ (64' Ηρακλής), Βιδάλης, Ρουσάκης, Μαρουκάκης (88' Πρίπου), Καλτσάς, Κατσίκης (77' Ντιαλό), Κουτρουμπής, Αρκούδας

Θρασύβουλος (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Σύρος, Ψιάνος, Βασιλείου, Κόλτζος (32' λ. τ. Καλαμιώτης), Νικολάου (82' Βλάχος), Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος (45' Μπάτσι), Σκόνδρα, Παναγιωτάκος

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμπαξής (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πολυχρονίδης, Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Ρουσάκης - Βασιλείου, Μπάτσι, Ζουμπουλάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κουτρουμπής (δεύτερη κίτρινη)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το φιλμ του αγώνα, όπως το κατέγραψε το «FL News» που βρέθηκε στο «Ελ Πάσο».

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2011 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep