Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χ»αμένη ευκαιρία

Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε αυτό που ήθελε (0-0) απέναντι στη Νίκη Βόλου, αλλά αμφότεροι δεν εκμεταλλεύτηκαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. 

Ήταν εμφανής η διάθεση του Ηρακλή Ψαχνών να πάρει το απόγευμα της Τετάρτης (30/04) την ισοπαλία απέναντι στη Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Εύβοιας έπαιξε κλειστά στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να διευρύνει το αήττητο σερί της στα μπαράζ ανόδου, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν το τρίποντο, προκειμένου να ξεφύγουν από τους διώκτες τους έπειτα από τις ισοπαλίες στο Αιγίνιο και στο Καυτανζόγλειο. Τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που αφήνει σαφώς ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.

Η θεσσαλική ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας απέναντι στους «πράσινους» που είχαν στον πάγκο βασικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μπουμάλ, Κρητικός. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ανιέτε πήγε να κάνει ό,τι και στον Ταύρο, αλλά στην εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αθανασόπουλου. Η είσοδος των Μπουμάλ, Κρητικού στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε διάθεση από πλευράς Ψαχνών να «κλέψουν» το «διπλό», αλλά στο 48' ο Σταματής έπιασε «αέρα» από καλή θέση και ένα λεπτό μετά ο Αποστολίδης έσωσε την εστία του σε δυνατή εκτέλεση φάουλ του Τσούτση. Η πίεση από πλευράς Νίκης μεγάλωνε και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουλίδης μόνος του με κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Έτσι, η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για 8ο διαδοχικό εντός έδρας ματς, με την ομάδα της Εύβοιας να διευρύνει το αήττητο σερί της και να παραμένει στο κόλπο των play off. Εξάλλου, έπειτα και από τα ματς της 6ης αγωνιστικής, η κατάταξη παρέμεινε ως είχε στις πρώτες θέσεις. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (84' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης (84' Ακασού), Ρονκάτο (60' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (61' Μπουμάλ), Ντελέκος (46' Κρητικός), Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταματής.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Χαρίσης (Γρεβενών)

Last modified onΠέμπτη, 01 Μάιος 2014 03:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep