Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τιμωρός Φωστήρας

Ο ΑΟ Χανιά έχανε τις ευκαιρίες στον Ταύρο και ο Φωστήρας τον... τιμώρησε με ανατροπή (2-1)! Φωνάζουν οι Κρητικοί.

Με οδηγό τη νίκη του στην κανονική περίοδο παρατάχθηκε στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα ο ΑΟ Χανιά, προκειμένου να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στα μπαράζ ανόδου. Το ξεκίνημα ιδανικό για τους Κρητικούς, με τον Λουκίνα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7'. Ωστόσο, η απάντηση ήρθε άμεσα από τους γηπεδούχους, καθώς στην επόμενη επίθεση ο Γκίνο κέρδισε πέναλτι από τον Καμπλιώνη και ο Σμυρλής από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσα.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, είχαν τις διπλάσιες και πλέον τελικές από τον αντίπαλό τους και όπως αποδείχτηκε λειτούργησε σε βάρος τους ο νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 84', λοιπόν, ο Σμυρλής σέντραρε από δεξιά και ο Μουστόγιαννης που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα στην 100ή συμμετοχή του στη Football League οδήγησε τον Φονέα στη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ! Έτσι, ο Φωστήρας ανέβηκε στην 6η θέση με 8 πόντους και άφησε έναν βαθμό πίσω του τον ΑΟ Χανιά που έχει δύσκολο πρόγραμμα, με δύο εκτός έδρας ματς να ακολουθούν απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών. Σημειωτέον ότι οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα στο λεκανοπέδιο.

Στον ΑΟΧ, πάντως, διαμαρτύρονται για τη φάση του 50', αφού ο Πάγκαλος ανατράπηκε από τον Ρουγκάλα, με τον Σελίμο να μην βλέπει παράβαση, ενώ φωνάζουν και για το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Εμέκα (75' Θ. Μπαστάνης), Τεγούσης (46' Λεοντίου), Γκίνο, Γ. Μπαστάνης, Σμυρλής, Λύρας (67' Μουστόγιαννης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Τσατσαρής, Γκούμας (80' Παπατζίκος), Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65' Κοσταντίνοφ), Λουκίνας (74' Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Last modified onΠέμπτη, 01 Μάιος 2014 03:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep