Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δικαιοσύνη στο Βόλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής είπαν... όχι (1-1) στις ισοπαλίες - δώρα στα υπόλοιπα ματς, με τους γηπεδούχους να αρνούνται και πέναλτι - δώρο!

Το άγχος στο μεταξύ τους ματς ήταν δεδομένο. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο φιλοξενούμενος Ηρακλής εξελίσσονται στις αρνητικές εκπλήξεις των πλέι οφ μέχρι τώρα και η μεταξύ τους μάχη στο ΕΑΚ Βόλου χαρακτηριζόταν τελικός και για τους δύο. Τι έδινε κουράγιο στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων; Οι ισοπαλίες σε Ψαχνά και Ταύρο που δεν μεγάλωναν πολύ την ψαλίδα, οπότε ένα τρίποντο θα έβαζε τους μεν Θεσσαλούς ξανά σε θέση οδηγού και τους δε Θεσσαλονικείς σε απόσταση τεσσάρων πόντων από την 3η θέση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς μόλις στο 15' ο Σαββίδης με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά στο 27' όχι μόνο ήρθε η ισοφάριση, αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα για τη θεσσαλική ομάδα. Ο Αρβανίτης που είχε δεχτεί κίτρινη στο 21', πήρε άλλη μία για χέρι και ο Πουρτουλίδης από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσα.

Αν και οι γηπεδούχοι έπαζαν με παίκτη λιγότερο, συνέχιζαν να πιέζουν τον Ηρακλή των πολλών ελλείψεων. Εξάλλου, οι απουσίες των Ζαχόρα, Ονουάτσι είχαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν λύσεις. Στο 48' ακυρώθηκε γκολ του Μελίσση ως οφσάιντ, ενώ στο 65' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπουκουβάλα. Από την άλλη πλευρά οι Κυανόλευκοι έβγαιναν στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό να σκοράρουν για δεύτερη φορά. Ωστόσο, στο 96' ο Μαντάκης έδωσε πέναλτι - δώρο στον Ολυμπιακό Βόλου για τράβηγμα στον Μόχνε και από το ριπλέι φάνηκε ότι παράβαση δεν υπήρξε. Η δικαιοσύνη, όμως αποδόθηκε από τον Χουάντερσον, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Κριστόμπαλ και κράτησε το 1-1!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Μόνχε, Μπρέσκα (77' Νικολιάς), Δεινόπαπας (31' Γιαλούσης), Γκούρμα (69' Ιωάννου)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κουρούπης, Κοντέων, Σαββίδης (51' Κουρδάκης), Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου (78' Σκόρτσα), Λίμα, Μπουκουβάλας, Χιονίδης (69' Ματσούκας), Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Καραβασίλης (Καβάλας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 01:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep