Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χάνει έδαφος ο... Γηραιός

Λευκή ισοπαλία για Ηρακλή και Αιγινιακό στην Θεσσαλονίκη, με τον Γηραιό να μένει τελευταίος, αλλά να τον ευνοεί το 0-0 και στην Κέρκυρα. 

Ο Ηρακλής στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο ήταν καλύτερος του Αιγινιακού στο Καυτανζόγλειο, σε ένα γενικά κακό παιχνίδι που δεν είχε υψηλά επίπεδα ρυθμού και φάσεων μπροστά στις δύο εστίες. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 79ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Ζάχορα που χτύπησε στο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν ούτε μια τελική προσπάθεια.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας κατάφερε στα πρώτα είκοσι λεπτά να πιέσει τον Ηρακλή, να κάνει κάποια σουτ και γεμίσματα στην περιοχή, αλλά η συνέχεια ήταν για τον Γηραιό που δεν βρήκε, όμως διαδρόμους και τις σωστές ενέργειες για να απειλήσει τον Τόλιο. Ο Ματσούκας είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού.

Τα δεδομένα δεν έγιναν καλύτερα ούτε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, οπότε ο Αιγινιακός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φαμπίνιο (77') και δεν έκανε αξιόλογη ευκαιρία ούτε σε εκείνο το σημείο. Στο 72', πάντως, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ζαχόρα από τον Σαμαρά, με τον πρώτο να βλέπει κίτρινη για θέατρο. Πλέον ο Ηρακλής οφείλει να ψάξει τους δύο βαθμούς που έχασε στην έδρα του σε παιχνίδι μακριά από την Θεσσαλονίκη, αν και οι ήττες εκτός από Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά κάνουν εξαιρετικά δύσκολο το έργο του.

Από την άλλη, ο Αιγινιακός κράτησε το αήττητο του στα play off και ελπίζει να αποδειχθεί δυνατό αουτσάιντερ στην διεκδίκηση της ανόδου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ  

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (78' Χιονίδης), Λίμα, Κοντοδήμος, Ματσούκας (67' Ζάχορα), Τάι (46' Σιατραβάνης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου (56' Γεωργίου), Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (69' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Πέντα (80' Δήμου), Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Παρασίου (Ημαθίας)

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep