Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε μπροστά!

Με γκολ στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η Κέρκυρα «καθάρισε» 2-0 τον ΑΟΧ.

Μία νίκη στο γήπεδό της έψαχνε πάση θυσία η Κέρκυρα την Κυριακή (13/04) το απόγευμα στο ΕΑΚ απέναντι στον ΑΟ Χανιά για να καλύψει το έδαφος της ήττας της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Φαίακες κλήθηκαν να δώσουν έναν πρόωρο τελικό κόντρα στους Κρητικούς, οι οποίοι προέρχονταν, επίσης, από ήττα στο σπίτι τους, όμως είχαν να αντιμετωπίσουν και το ταξίδι 22 ωρών στο νησί του Ιονίου. Και όπως αποδείχτηκε, οι «κυανέρυθροι» εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον ΑΟ Χανιά, είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και στο 41' ο Ζορμπάς έβγαλε την ασίστ και ο Μπεριάν έδειξε τον δρόμο με το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σεροπιάν περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του να αφυπνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως πριν προλάβει να αντιδράσει η φιλοξενούμενη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Ο Μπαλντοβαλίεφ σέντραρε για τον Σουάνη και ο επιθετικός της Κέρκυρας με δυνατό σουτ «κλείδωσε» την πρώτη νίκη της ομάδας του, αφήνοντας τους Κρητικούς πολύ μακριά από την πρώτη τριάδα...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμεζ, Ραπτάκης, Βενέτης, Κουτσόπουλος, Ζορμπάς (74' Σίκιμιτς), Μαραγκός, Καραδέμητρος (61' Ανδρεόπουλος), Σουάνης (81' Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (78' Ζντράβκοβιτς), Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Καμπλιώνης, Σκάρος (52' Μαραγκουδάκης), Βασιλόγιαννης (61' Μπουντόπουλος), Πάγκαλος.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καραβασίλης (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 13 Απρίλιος 2014 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep