Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπόθεση τριών λεπτών

Ο Πανηλειακός ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του κερδίζοντας 2-1 με ανατροπή τον Αχαρναϊκό.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Πανηλειακός επικράτησε 2-1 του Αχαρναϊκού και τερμάτισε στη 10η θέση του Νοτίου ομίλου, δύο θέσεις κάτω από την ομάδα του Μενιδίου. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε σαν να μην έγινε. Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και η αναμέτρηση έγινε πιο ελκυστική. Κόντρα στη ροή οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 67' με τον Νεόφυτο. Μετά το 0-1 όμως οι «ερυθρόλευκοι» ξύπνησαν για τα καλά. Πρώτα έστειλαν δύο προειδοποιητικές βολές στο 68' και στο 71' και εν συνεχεία ισοφάρισαν στο 72' με τον Φλίγκο, ο οποίος έδωσε άλλη οντότητα στην επίθεση της ομάδας του με την είσοδό του ως αλλαγή. Ο Πανηλειακός όμως δεν αρκέστηκε εκεί, καθώς τρία λεπτά μετά το 1-1, ο Αλτιπαρμακόφσκι ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή (2-1, 75') για το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη, που έκλεισε με χαμόγελα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2014.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Συνθέσεις
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Μανιάτης, Βαγγελής (78' Γανωτής), Κοτσώνης, Μπιτάνγκ, Λαλίν (61' Φλίγκος), Σαραμαντάς, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Πόνσε (83' Αποστολόπουλος), Oλίσε.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κούμης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης (62' Καλογερόπουλος), Νεόφυτος, Γουέλκαμ (46' Μακρυγιάννης), Παπαδόπουλος, Ντος Σάντος (46' Γεωργιάδης), Χριστόπουλος, Μάναλης, Λιαπάκης.

Last modified onΤρίτη, 06 Μάιος 2014 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep