Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς οίκτο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Βόλου ισοπέδωσε (8-0) τον Βύζαντα στα Μέγαρα και σημείωσε την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη του.


Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο Ολυμπιακός Βόλου το ματς με τον ουραγό Βύζαντα Μεγάρων. Οι Μπρέσκα, Ιωάννου, Γκούρμα είχαν πολύ καλή συνεργασία και κατά διαστήματα πρόσφεραν καλό θέαμα απέναντι βέβαια σε μία ομάδα, που είχε μόλις 11 παίκτες στη σύνθεσή της. Μέσα σε ένα 20άλεπτο πήρε διαφορά τριών τερμάτων και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Η εικόνα του Βύζαντα ήταν ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας με τους οπαδούς του να τα βάζουν με τους διοικούντες για την... κατάντια του αγαπημένου τους συλλόγου.

Στο 7’ ο Ιωάννου, στο 17’ ο Κριστόμπαλ και στο 20’ ο Γκούρμα ήταν οι σκόρερ των Βολιωτών στο πρώτο 20άλεπτο. Στο 15’, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε και οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Ιωάννου. Στο 41’ ο Γκούρμα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο (4-0) των φιλοξενούμενων.

Στιο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, πετυχαίνοντας ακόμη τέσσερα τέρματα. Στο 53’ , 67’ με τον Γκούρμα και στο 65’ και 68’ (πέναλτι) με τον Μπρέσκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Λέκκας, Μιχαλόπουλος, Κοντούλης, Μαζιώτης Α., Κολοκοτρώνης, Μπελέρης, Κλαπής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς, Κωστούλας, Παπανικόλας, Κόμνος (72' Ζέρης), Πινδώνης, Κριστόμπαλ (72' Μπόρας), Μπρέσκα, Νικολιάς (46' Καρίλ), Ιωάννου, Γκούρμα.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δανέζης, Κοσμάς (Αθηνών)

 

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep