Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρατά το πλεονέκτημα

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 του Εθνικού Γαζώρου στις Σέρρες και διατηρεί το πλεονέκτημά της για τα play off.

Με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα πήρε το προβάδισμα στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά με αρκετά λάθη στο δεύτερο 45λεπτο παραλίγο να μπει σε περιπέτειες. Ο Μπαλντοβαλίεφ στο 16ο λεπτό με ένα ωραίο σουτ από πολύ πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι«κυανόλευκοι», ήρθε ο κεραυνός του Καραδέμητρου από 35 μέτρα να καταλήξει στο παραθυράκι του Μέλκα για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την εικόνα στο δεύτερο να αλλάζει ριζικά, αφού οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γαζώρου ήταν σαφώς καλύτεροι και πίεσαν αρκετά.

Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, οι παίκτες της Κέρκυρας έδωσαν χώρο και έχασαν την φρεσκάδα τους, με αποτέλεσμα να έρθει η μείωση του σκορ με εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου. Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκαν και άλλες ευκαιρίες, καθώς η ομάδα του Ιονίου προσπάθησε κυρίως να χαλάσει τον ρυθμό παρά να ψάξει το τρίτο γκολ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση νωρίτερα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Κουκόλης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης (77' Κωνσταντινίδης Σωτ.), Νικολίτσας (60' Νατσιόπουλος), Καράμπελας, Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι (46' Παπαβασιλείου).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Ραπτάκης, Ναγιάρ (82' Παρασκευαϊδης), Καραδέμητρος (60' Κρητικός), Κόντος, Γκόμεζ, Μπεριάν (34' Τσαουσάι), Μπαλντοβαλίεφ.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep