Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στάση Πιερικός για Τύρναβο

Διπλό του Πιερικού (2-0) επί του Τυρνάβου.

 

Η ομάδα της Κατερίνης έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών για τον Τύρναβο. Νίκησε 2-0 στο Αλκαζάρ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τσιρλίδη. Ο Τύρναβος ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, ενώ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 24’ στο τετ α τετ του Ποκόνγκ. Από την άλλη, ο Πιερικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50’ με κεφαλιά του Γιώργου Τσιρλίδη. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος σημείωσε και το δεύτερο γκολ του Πιερικού, στο 68’, όταν έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των Καραγιάννη- Πούτα, εκμεταλλεύθηκε την κόντρα και την έστειλε στα δίχτυα «κλειδώνοντας» το τρίποντο.

Το μόνο που κατόρθωσε ο Τύρναβος ήταν να μειώσει με τον Μπάρος στο 83’. Η θεσσαλική ομάδα ζήτησε πέναλτι στο 87’, υποστηρίζοντας ότι έγινε χέρι αμυντικού του Πιερικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης (79' Καραναστάσης), Πούτας (68' Μπάρος), Καραγιάννης, Τέλλος, Καραμανλής, Ιβανίδης, Όμο, Αντρέ, Γεωργίου, Ποκόνγκ (56' Λίταινας), Σαχινίδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογεώργος, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Καρτσάμπας, Αποστολίδης, Παπατόλιος (46' Παπαδόπουλος), Ίτσιος (57' Κέρι), Τσιρλίδης, Μιχαηλίδης (80' Ιορδανίδης), Νικολίτσης.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δηλγεράκης, Βάντσης (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep