Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όσο... ζει ελπίζει!

Ο Βατανιακός νίκησε (2-1) την Αναγέννηση Γιαννιτσών και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή.

 

Η ομάδα της Κατερίνης έκανε το καθήκον της στην έδρα της, πήρε το τρίποντο χάρη σε τέρματα των Βουτσιά (14’), Μίλιτς (57’) και εξακολουθεί να έχει μαθηματικές ελπίδες παραμονής. Μείωσαν τα Γιαννιτσά, που πάλεψαν το ματς, στο 80’ με τον Σάρρο.

Στο πρώτο μέρος, ο Βατανιακός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Βουτσιά στο 14΄, ωστόσο, η ομάδα της Κατερίνης έχασε το ρυθμό της μετά τον τραυματισμό του σκόρερ στο 30’. Τα Γιαννιτσά απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγιναν απειλητικά με τους Μπαξεβάνο (23’, 26’), Μπονγκ (29’), Αλέκου (33’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βατανιακός σημείωσε δεύτερο τέρμα με τον Μίλιτς στο 57’, ενώ στο 72’ τραυματίστηκε ο Τροΐρης. Ο Παπαβασιλείου είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές και ο Βατανιακός συνέχισε το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό μειονέκτημα η Αναγέννηση Γιαννιτσών και μείωσε (2-1) στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάρρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Νταντάμης (46' Μπουζούκης), Γιαλαμίδης, Στούμπος, Εμμανουήλ, Αλεξίου (46' Μίλιτς), Έμβουε, Λαζαρίδης, Βουτσιάς (30' Γιαννούλης), Τροΐρης, Ποτουρίδης.

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Θανάσης Δημόπουλος): Χατζιλάρι, Αλέκου, Κυριακίδης, Μπαξεβάνος, Σάρρος, Ιορδανίδης (46' Χατζηστεφάνου), Λυσίτσας, Λαμπάκης, Μπονγκ (62' Κρινίτσας), Τσιάμης (21' Βάσος), Κάρταλ.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Κωτούλας, Σάββας (Σερρών)

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep