Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Καλλιθέα πέντε αστέρων!

Οι «κυανόλευκοι» νίκησαν εύκολα 5-0 τη Γλυφάδα στη Νέα Σμύρνη.

Έκανε το χρέος της η Καλλιθέα και επικράτησε χωρίς ιδιαίτερο κόπο της Γλυφάδας στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς ήταν ανώτερη από αυτή του Κυριάκου Μίχα και το έργο της για τρίποντο διευκολύνθηκε από το γρήγορο γκολ του Εμβέλε, στο 3'. Καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, την ίδια ώρα που το συγκρότημα των νοτίων προαστίων επιχειρούσε να βγει μπροστά, αλλά οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες έμεναν ημιτελείς. Το 2-0 έγινε με πέναλτι που ευστόχησε στο 33 ο Γκαλάν. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα δεν κατέβασε ρυθμούς και σημείωσε ακόμα τρία γκολ. Το 3-0 στο 70' με τον νεοεισελθόντα Χαϊκάλη, ο ίδιος σημείωσε και το 4-0 στο 72', ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λεβέντης, στο 82'. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ, ενώ η Γλυφάδα πρόσθεσε ακόμα μια ήττα στη Football League.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίνισα Γκόγκιτς): Μιχελής, Λεβέντης, Πίκολο, Καλαμιώτης, Παγώνης, Σταύρου, Φαγιέ, Κατσικογιάννης (46' Μιχαλόπουλος), Γκαλάν (57' Χαϊκάλης), Ρόχας, Εμβέλε (67' Τόρες).

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Διαμαντής, Αρκουμάνης (55' Κόκκαλης), Μπράχο, Ζώνας, Μαρκάκης, Μουστάκης, Δημακάκος, Δωροβίνης (77' Διγαλάκης), Κωνσταντινίδης (46΄Μπότης), Ραχίμ, Ταμπάκης.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep