Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβάλα στην παραμονή η Δόξα!

Η Δόξα Δράμας νίκησε 2-1 την Καβάλα και έχει πια τον πρώτο λόγο στην υπόθεση παραμονής.

Η πιο σπουδαία νίκη της Δόξας, ενδεχομένως μέχρι την επομένη, ήταν αυτή απέναντι στην Καβάλα. Οι «μαυραετοί» επικράτησαν 2-1 του ΑΟΚ στη Δράμα, απομακρύνθηκαν στους τέσσερις βαθμούς από τον αντίπαλό τους και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά στο 2014 και ύστερα από 747 λεπτά. Από την άλλη οι «Αργοναύτες» υπέστησαν κομβικής σημασίας ήττα που ίσως αποδειχθεί καθοριστική στο θέμα του υποβιβασμού τους. Τα γκολ για τη Δόξα σημείωσαν οι Διαμαντόπουλος (28') και Κάσσος (32'), ενώ για την Καβάλα μείωσε ο Καπνίδης με πέναλτι στο 71'. Σημειώνεται ότι το ματς ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιώργος Κουδούνης): Δαύκος, Κάσσος, Σμίλιανιτς, Στοϊκός, Ρούτσης, Μπουτζίκος (78' Γελαδάρης), Διαμαντόπουλος (84' Ετόφ), Μοσχάκης (88' Κίκοφ), Στεργιανός, Νατσούρας, Θεοδωρέλης.

ΚΑΒΑΛΑ (Μιχάλης Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Άρτσε (46' Παπαργυρίου), Πάλλας (57' Καζαντζίδης), Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Βαλεριανός, Καρλόπουλος, Κουρέλλας (84' Μαυρίδης), Πόπτσης, Καπνίδης, Ρεβυθόπουλος.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής, Σιαμέτης (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep