Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μειώνει τις αποστάσεις

Ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε 3-0 της Γλυφάδας στην Καισαριανή και μαζεύει βαθμούς και ελπίδες για τη σωτηρία του.

Η δυναμικότητα της Γλυφάδας άφηνε ελπίδες στον Αστέρα Μαγούλας για να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τις ομάδες που είναι σε θέση σωτηρίας. Η επιλογή του τεχνικού των γηπεδούχων, Κυριάκου Μίχα, να αφήσει αρκετούς βασικούς εκτός ενδεκάδας και να δώσει χρόνο σε νέα παιδιά, αύξησε ακόμη περισσότερο την διαφορά των δύο ομάδων και το έργο του Αστέρας Μαγούλας έγινε ακόμη πιο εύκολο στην Καισαριανή

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Κανελλόπουλο (11') και τον Τριάντο (38') μπήκαν οι βάσεις για τη νίκη και στη συνέχεια, ο Παπαευθυμίου έκλεισε το σκορ στο 55ο λεπτό. Το οποίο θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ο Κορνελάτος δεν είχε δύο προσπάθειες με κατάληξη τα δοκάρια της Γλυφάδας στο 72ο και το 75ο λεπτό. Έτσι, η ομάδα της δυτικής Αττικής μείωσε στους τέσσερις πόντους από τον Φωκικό, με τη Γλυφάδα να μην δείχνει ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Χατζηδάκης, Χριστόπουλος, Μαρκάκης, Διαμαντόπουλος, Μουστάκης, Κωνσταντινίδης, Μάλκα (66' Δημακάκος), Νίκου, Μωρόγιωργας (52' Κόκκαλης), Διγαλάκης (58' Παιδάκης), Μπότης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μπαλασάκης, Τριάντος, Παπαευθυμίου, Νόνης, Κοτίτσας, Αντωνόπουλος, Πέρελμαν (76' Ρήγας), Ντιέγκο (70' Κορνελάτος), Δωματάς, Κανελλόπουλος, Δημητριάδης (57' Ίβιτς).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Νενεκούμης (Αργολίδας), Πήττας (Ηλείας)

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep