Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφεντικό» της Κατερίνης ο Πιερικός

Ο Πιερικός ήταν ο νικητής (1-0) του τοπικού ντέρμπι απέναντι στον Βατανιακό, που είχε δύο δοκάρια!

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, αν και δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά την ουσία και την εμπειρία, πήρε το τρίποντο παραμονής κόντρα στον Βατανιακό, ο οποίος ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και άτυχος. Είχε δύο δοκάρια στο 41', 48’ και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού η υπόθεση παραμονής δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου είχε, λοιπόν, την καλύτερη φάση του ημιχρόνου, όταν στο 41’ η σέντρα σουτ του Εμβουέ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπατολίκα. Νωρίτερα, στο 14’, έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Βουτσιά. Ο Πιερικός, από την άλλη, απείλησε στο 24’ με γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βατανιακός είχε και πάλι οριζόντιο δοκάρι στο 48’στο σουτ του Λαζαρίδη, αφού όμως η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Ντόικιτς. Ωστόσο, δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Απεναντίας, ο Πιερικός σε μία από τις φάσεις που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος, σκόραρε με τον διαγώνιο σουτ του Ίτσιου στο 82’ και πήρε το τρίποντο παραμονής.

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης (85' Χ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Μανίκας, Μπρίτο (72' Τσιρλίδης), Ελευθεριάδης.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Βασιλειάδης, Κολαξίδης (67' Μπάσταζιτς), Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Τροΐρης, Λαζαρίδης, Εμβούε (77' Γιαπιτζής), Αλεξίου (60' Μίλιτς), Ποτουρίδης, Βουτσιάς.

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Χαδήμογλου, Περικλείδης (Μακεδονίας)

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep