Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το αφεντικό της Κρήτης

Ο ΑΟ Χανίων επικράτησε της Επισκοπής με 1-0 χάρη στο γκολ του Βασιλόγιαννη στο 2ο λεπτό.

Το κρητικό ντέρμπι ΑΟ Χανιά - Επισκοπή στα Περιβόλια είχε θέαμα, αρκετές φάσεις, αλλά τελικά κρίθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με το γκολ του Βασιλόγιαννη. Από την σέντρα του Μανωλά, ο μέσος του ΑΟ Χανίων έκανε ένα ωραίο γυριστό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο τερματοφύλακας της Επισκοπής ήταν μερικά βήματα έξω από την εστία του.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν στο γκολ που σημείωσαν, πίεσαν ακόμη περισσότερο την Επισκοπή που είχε αιφνιδιαστεί και δοκίμασαν σουτ που δεν βρήκαν τελικά στόχο. Από την πλευρά της, η Επισκοπή ανέβηκε μετά το 20λεπτο, πήρε χώρο και προσπάθησε να βρει τρόπο να απειλήσει. Η καλύτερη ευκαιρία της ήταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκονζάλες προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Θεοδωρόπουλο να κάνει την εκτίναξη και να στέλνει τη μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε σαφώς πιο αργός ρυθμός, περισσότερα φάουλ και λίγα καλά σουτ από τις δύο πλευρές. Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού τα Χανιά έκλεισαν τους διαδρόμους, ενώ δεν είχαν και αρκετή ενέργεια επιθετικά. Τον στόχο τους, πάντως, τον πέτυχαν και έπιασαν τον Ηρακλή Ψαχνών στη 2η θέση, με την Επισκοπή να μένει έξι βαθμούς πίσω από την 4η.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Χατζηησαΐαας, Μανωλάς (76' Καμπλιώνης), Παγώνης, Πότσι, Γκούμας (79' Πιθαρούλης), Βασιλόγιαννης, Κονσταντίνοφ (57' Τσάτσος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Σπαθάρας, Σεληνιωτάκης (78' Ανωγειανάκης), Μπρατσιάνι, Μαρτσάκης (69' Σουμπασάκης), Γκονζάλες, Βιδάλης, Δελήμπασης, Δρακάκης (55' Γιακουμάκης)

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μεϊντανάς, Φωτόπουλος (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep