Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φόβος και τρόμος στο Αίγιο

Θρίαμβος με 4-0 του Παναιγιαλείου στο... ντέρμπι με την Παναχαϊκή, με τη «Μαύρη Θύελλα» να «σκοτώνει» του Αχαιούς στις αντεπιθέσεις.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Παναχαϊκή ξεκίνησε με ένταση και δακρυγόνα έξω από τα αποδυτήρια που καθυστέρησαν την έναρξη της αναμέτρησης για 45 λεπτά. Αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει την Παναχαϊκή που ξεκίνησε καλύτερα, έκανε κάποιες επιθέσεις, της ακυρώθηκε πολύ αυστηρά γκολ του Κωστόπουλου και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το λάθος διώξιμο του τερματοφύλακά της και ωραίο σουτ του Μπούνα που τον «κρέμασε» από 25 μέτρα.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Πλέγας χτύπησε σε μια διεκδίκηση, του γύρισε η γλώσσα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να αντιδράσει, δέχθηκε γκολ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου από τον Μπουρλάκη (47') και οι Ατματσίδης (75') και Ουρτάδο (79') ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο. Το χαρακτηριστικό είναι πως οι τρεις από τους τέσσερις σκόρερ έχουν αγωνιστεί στην Παναχαϊκή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Ακπαρίδης, Γκουτσούλιας, Ιωάννου, Ουρτάδο (84' Παπαδόπουλος), Ατματσίδης (81' Σταμόγιαννος), Κοιλιάρας, Νάστος, Μπουρλάκης (60' Χρυσοφάκης), Μπούνας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Λίτσης (62' Αποστολόπουλος), Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Πλέγας (45' Ντα Κόστα), Κιάσσος, Μπαλού (34' Φούφουλας), Πάτο, Φατιόν, Βιγιαφάνε.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κουράκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Media

Last modified onΔευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 23:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep