Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μίλησε η εμπειρία

Ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε με 3-2 του Βύζαντα χάρη στο γκολ του Δημητριάδη στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Μαγούλας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0 πριν η αναμέτρηση μπει στο πρώτο δεκάλεπτο, με τα γκολ των Δημητριάδη και Ασλανίδη. Η απάντηση του Βύζαντα ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησε και από εκτέλεση κόρνερ του Νικολέτου, ο Τσακιράκης έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα στο 27ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και πέρα, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, οι φάσεις ήταν λίγες και υπήρξε αρκετά σκληρό παιχνίδι με λάθη και κίτρινες κάρτες. Η αναμέτρηση πήρε φωτιά πάλι στα τελευταία λεπτά, με το μακρινό σουτ του Ιερόθεου Μαζιώτη που ισοφάρισε ένα λεπτό πριν το τέλος, αλλά ο Δημητριάδης είχε την απάντηση και μετά από σέντρα του Ντιέγκο, έστειλε την μπάλα με σκαστή κεφαλιά στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μπαλασάκης, Κοτίτσας, Τριάντος, Στρατομήτρος, Παπαευθυμίου, Πέρελμαν (54' Κανελλόπουλος), Ασλανίδης, Αντωνόπουλος, Ντιέγκο, Δωματάς (60' Καραγιάννης), Δημητριάδης (91' Ιβιτς)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Θανάσης Σταματόπουλος): Διαμαντάρας, Δελάρδας, Ταμπάκης, Τσακιράκης, Παπαδημητρίου, Λέκκας, Μαζιώτης Ιερ., Νικολέτος (68' Μεντί), Μιχαλόπουλος, Ζάρκος, Μπελέρης

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπαμπάς, Νάρης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2014 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep