Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα παλικάρια του Φωστήρα!

Η ομάδα του Ταύρου νίκησε 1-0 τον Φωκικό και μέσα στο 2014 μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες!

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ έκανε ο Φωστήρας, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Φωκικού στον Ταύρου και έφτασε τους 33 βαθμούς. Ανώτεροι οι «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο και πήραν το σπουδαίο τρίποντο χάρη σε τρομερό γκολ του Μακρίδη, στο 52'. Οι γηπεδούχοι διαγράφουν μια απίστευτη πορεία μέσα στο 2014, καθώς σε οκτώ παιχνίδια έχουν σημειώσει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο «φονέας» ενώ στόχευε στην παραμονή, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι θέλει και μπορεί να καταλάβει μια θέση στην τετράδα. Η ομάδα της Άμφισσας, από την άλλη, με την ήττα αυτή, σε συνδυασμό με την προηγούμενη από τον Παναιγιάλειο, μένει πολύ πίσω από την τετράδα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Αχείμαστος, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Τασουλής, Κακαράς, Γκίνο (88' λ.τρ. Σμυρλής), Τεγούσης, Λύρας (74' Γαρουφαλιάς), Μακρίδης (66' Μουστόγιαννης), Σεχολάρι.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Σιμονιάν, Ασίγκμπα, Αλβάρεζ, Θέος, Σκαρίμπας (70' Πεχλιβανόπουλος), Ράντι (57' Γεωργουσόπουλος), Φράγκος, Τζέκος.

Last modified onΔευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 00:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep