Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Απόδραση Εθνικού από τα Μέγαρα

Την πρώτη του νίκη στη Football League, σημείωσε ο Εθνικός Αστέρας, επικρατώντας με 2-0 στα Μέγαρα του Βύζαντα.

 

 

Καούνος (11') και Νάστος (36') τα γκολ των νικητών. Αντίθετα η ομάδα του Νίκου Παντέλη έμεινε με τον ένα βαθμό που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στη Λάρισα.


Ο Εθνικός Αστέρας εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του και τις κακές αμυντικές αντιδράσεις του Βύζαντα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος. Καούνος και Νάστος με ένα γκολ και μία ασίστ έκαστος έκαναν τη διαφορά για την ομάδα της Καισαριανής, που ήταν καλά οργανωμένη και δεν επηρεάστηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Στον αντίποδα, ο Βύζας δεν ήταν τόσο κακός όσο μαρτυρούσε το σκορ, ωστόσο πλήρωσε ακριβό τίμημα για τα αμυντικά κενά του. Οι Μεγαρείς μετά το 0-1 (11') έψαξαν την ισοφάριση, και έφτασαν τρεις φορές κοντά σε ένα τέρμα, τις δύο με τον πιο δραστήριο παίκτη τους, τον Ουατάρα. Στο σημείο όμως που ο Βύζας έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε τον Εθνικό, ήρθε το 0-2 (36').

Ο Νίκος Παντέλης βλέποντας πως τα αρχικά του πλάνα δεν απέδωσαν καρπούς, αποφάσισε να περάσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου τον επιθετικό μέσο Ρούσσο, στη θέση του στόπερ Μπέριου, ο οποίος δεν μπόρεσε να περιορίσει τον Καούνο. Οι Μεγαρείς στην επανάληψη μπήκαν με διάθεση να πιέσουν και άγγιξαν το 1-2 με τον Ουατάρα στο 65', σε μία φάση που ο Παντίδος λειτούργησε σαν από μηχανής Θεός πάνω στη γραμμή. Από εκεί και πέρα όμως ο Εθνικός παίζοντας έξυπνα διατήρησε το υπέρ του σκορ, ευνοημένος και από τις δύο τρίλεπτες διακοπές εξαιτίας μικροσυμπλοκών μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις:

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Παντέλης):
Κοτταράς, Μπέριος (40' Ρούσσος), Γκούμας, Αρκουμάνης (85' Πέτρου), Λίτσης (67' Ηλιόπουλος), Σανόκχο, Μωϋσίδης, Ουατάρα, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Σκαρτούφος.

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Καούνος (72' Πασκούλεφ), Νάστος, Γούσουλας, Λαμπρόπουλος, Χαϊκάλης, Αντονι, Σκαρτσίλας (78' Μαστρογιάννης), Πασάς (67' Παληγεώργος)

*** Περίπου 1.000 ήταν οι φίλοι του Βύζαντα.

*** Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, παράπονα εκφράστηκαν από τους φίλους της ομάδας των Μεγάρων για το γεγονός ότι δεν κατέστη ακόμη δυνατό να γίνουν τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα.

*** Κίτρινες κάρτες: Λίτσης, Ηλιόπουλος, Πλάτανος/ Νάστος, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα λεπτό προς λεπτό

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2011 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep