Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλείδωσε» την Καρδίτσα

Αναγέννηση Καρδίτσας και Τύρναβος έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που δεν είχε ρυθμό, φάσεις και ουσία.

Σε μια αναμέτρηση που πρόσφερε λίγες συγκινήσεις, η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Τύρναβος έμειναν στο 0-0, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διασπάσουν το τείχος της άμυνας που είχε δημιουργήσει ο Άγγελος Διγκόζης και να δημιουργήσουν φάσεις. Μετά την λογική πίεση των πρώτων λεπτών, η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε το κέντρο, είχε την δύναμη με τον Όμο που ήταν παντού και τελικά δεν άφησε να του δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ελάχιστες τελικές προσπάθειες, ενώ στο δεύτερο η Καρδίτσα έκανε κινήσεις για να αλλάξει πράγματα στην επίθεση και στο κέντρο, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Περισσότερο επικίνδυνες ήταν οι αντεπιθέσεις του Τυρνάβου που έχασε εκπληκτική ευκαιρία με τον Γεωργίου στο 57ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ. Στο τέλος, ο Τύρναβος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απολοβολής του Όμο (91').

Η Καρδίτσα έκανε τις δύο καλύτερες της φάσεις στις καθυστερήσεις, με την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου στο 90' και το σουτ του Αναστασόπουλου στο 92ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Ρόβας, Δημόπουλος (68' Τιμόνοφ), Υφαντής, Χατζηρίζος, Χλωρός, Γήτας (83' Αναστασόπουλος), Μπουντούρης, Σίμωσης (60' Γεωργακόπουλος).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Σκούπρας, Καραμανλής, Τέλλος, Κουρτεσιώτης, Όμο, Ντατίδης, Τσούκαλος, Παπαχρήστος (54' Γεωργίου), Σαχινίδης (66' Κανούλας), Αντρέ (82' Μάγγος).

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Διαμάντης, Τσιμπρίδης (Σάμου)

Media

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep