Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κιτρινόμαυρο»... πάρτι στην Καβάλα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε μεγάλο διπλό (4-1) στην Καβάλα.

 

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε το δεύτερο σερί διπλό μετά από αυτό της Ζακύνθου με τον Γιάννη Χλωρό να είναι σε τρελά κέφια. Ο έμπειρος επιθετικός πήρε από τα... πόδια του την Αναγέννηση Καρδίτσας και... σκότωσε την πρώην του ομάδα. «Ξεκλείδωσε» την άμυνα της Καβάλας, πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των Θεσσαλών στο 13’ και 32’, ενώ έδωσε ασίστ και στο τρίτο γκολ της ομάδας. Στο 43’ σέντραρε και ο Σωκράτης Μπουντούρης διεύρυνε τον δείκτη του σκορ και έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Καρδίτσα σημείωσε το τέταρτο τέρμα της έπειτα από όμορφη προσωπική ενέργεια του Γεωργακόπουλου. Πέρασε τον τερματοφύλακα και τον Χόρτσα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Το μόνο που κατάφερε η Καβάλα ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Καπνίδη στο 68’.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Βαλεριάνος, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας (85' Μαυρίδης), Ντουτσαρίδης, Άρτσε (79' Κουρέλας), Πάλλας (27' Παπαδόπουλος), Καπνίδης, Καρλόπουλος, Καζαντζίδης.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Ρόβας, Μίχος (60' Υφαντής), Σίμωσης (69' Γεωργακόπουλος), Χατζηρίζος, Μπουντούρης (85' Κόκκινος), Μπιτέλης, Χλωρός.

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Μανάκης (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep