Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλησίασε το θαύμα η Νίκη

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος για τους "16" του θεσμού. Η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος για τους "16" του θεσμού.

Η Νίκη πάλεψε μέχρι το τέλος για την ανατροπή, επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα και στα τελευταία λεπτά έχασε ευκαιρίες για την πρόκριση επί του Απόλλωνα. 

H Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για τους "16" του κυπελλου Ελλάδος στην ρεβάνς της Ριζούπολης που είχε τελειώσει με 3-1 υπέρ της "ελαφράς ταξιαρχίας". Πάλεψε μέχρι το τέλος για να φτάσει στο δεύτερο γκολ, έχασε ευκαιρίες με τον Ανιέτε, τον Ζουλιώτη, τον Παπαδόπουλο και πίεσε πολύ την άμυνα του Απόλλωνα που μετά το 65ο λεπτό που έπαιξε με τρεις επιθετικούς η Νίκη Βόλου κινδύνευσε να χάσει τελικά την πρόκριση.

Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, η Νίκη Βόλου κράτησε την κυριαρχία και κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους που πήγαν στον Βόλο με πολλά νέα πρόσωπα και τον αέρα της επικράτησης με 3-1 στο πρώτο ματς.  Το γκολ του Τσίτα στο 82ο λεπτό έδωσε μια νίκη ψυχολογίας στην ομάδα του Βόλου που θα την κρατήσει για τη συνέχεια, ενώ μπροστά της έχει και το ντέρμπι του Βορείου ομίλου με την Κέρκυρα την Δευτέρα. 

NIKH BOΛΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 82' Τσίτας (σ)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα):Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Γιώτας, Αναστασόπουλος (60' Σεϊμάν), Ακασού (68' Τσίτας), Μανουσάκης (78' Μπιτσάκος), Σουϊλέδης, Γέσιτς, Ανιέτε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες):Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Παπαζαχαρίας (46' Εγκόν), Σόουζα, Καμαρά, Αμπρόουζ, Τσιλιγκίρης, Κουκ (62' Γκουέλα), Μπάρκογλου (87' Τσεμπερίδης), Πετρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Καβάλας)

ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλη (Καβάλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

τέλος αναμέτρησης 

τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις 

90' Ο Μπιτσάκος μέσα από την περιοχή, κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω. 

87' Τσεμπερίδης αντί Μπάρκογλου για τον Απόλλωνα. 

85' φάουλ του Σοϊλέδη, η μπάλα φεύγει έξω από τα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα. 

82' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τσίτας με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα και βάζει φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

78' Μπιτσάκος αντί Μανουσάκη για τη Νίκη Βόλου 

77' προσπάθειες από τον Ανιέτε και τη Νίκη Βόλου να πιέσουν για να φτάσουν στο γκολ και να ψάξουν το δεύτερο που τους δίνει την πρόκριση μέχρι το τέλος. 

73' κίτρινη κάρτα στον Καμαρά του Απόλλωνα 

70' φεύγει ο Λουτσιάνο από τον πάγκο της Νίκης Βόλου έπειτα από υπόδειξη του 4ου διαιτητή. 

68' Τσίτας αντί Ακασού για τη Νίκη Βόλου. 

65' Ανιέτε και Γέσιτς κάνοουν διαδοχικά σουτ στην περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα όμως χτυπά στα πόδια του τερματοφύλακα της Νίκης και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί. 

62' Γκουέλα αντί Κούκ για τον Απόλλωνα

60'' Σεϊμάν στη θέση του Αναστασόπουλου για τη Νίκη Βόλου 

52' κίτρινη κάρτα στον Εγκόν.

50' ωραίο σουτ του Μπάρκογλου που προσπαθεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Νίκης, αλλά Αποστολίδης σώζει τελευταία στιγμή. 

έναρξη του δεύτερου μέρους με τον Εγκόν να περνά στη θέση του Παπαζαχαρία.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

τέλος πρώτου μέρους 

45' κίτρινη κάρτα στον Γκόμεζ του Απόλλωνα.

43' ΔΟΚΑΡΙ Ο Πετρόπουλος βρήκε την μπάλα μετά από γέμισμα του Αμπρόουζ, ο Αποστολίδης πετάχθηκε στην γωνία του για να αποκρούσει και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της Νίκης Βόλου και έφυγε άουτ. 

40' φάουλ του Αμπρόουζ στην περιοχή, ο Καμαρά γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά τις κόντρες, αλλά το σουτ του φεύγει έξω από την εστία της Νίκης Βόλου. 

35' κίτρινη κάρτα για τον Χατζηζήση του Απόλλωνα 

27' O Γκότοβος ανοίγει στον Μανουσάκη, αλλά το σουτ που κάνει στην κίνηση δεν είναι καλό και φεύγει αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα. 

22' άνοιγμα του Ανιέτε στον Σοϊλέδη, μπαίνει στην περιοχή, αλλά σώζει την εστία του πάλι ο Γκόμεζ και κρατά το μηδέν για τον Απόλλωνα. 

20' εκτέλεση φάουλ από τον Ανιέτε, βγαίνει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα και διώχνει. 

14' κεφαλιά του Σόουζα από κόρνερ του Απόλλωνα, λάθος εκτίμηση από Αποστολίδη στην έξοδο, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια. 

11' Ο Καμαρά έκανε την προβολή στην περιοχή της Νίκης έπειτα από φάουλ του Κρουκ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. 

6' σουτ του Σοϊλέδη που παίρνει την μπάλα από λάθος του κέντρου της άμυνας του Απόλλωνα, αλλά το σουτ που κάνει φεύγει έξω από τα δοκάρια. 

4' πρώτη προσπάθεια από τον Μπάρκογλου στην περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει και μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου. 

έναρξη της αναμέτρησης 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα):Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Γιώτας, Αναστασόπουλος (60' Σεϊμάν), Ακασού (68' Τσίτας), Μανουσάκης, Σουϊλέδης, Γέσιτς, Ανιέτε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες):Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Παπαζαχαρίας (46' Εγκόν), Σόουζα, Καμαρά, Αμπρόουζ, Τσιλιγκίρης, Κουκ (62' Γκουέλα), Μπάρκογλου (87' Τσεμπερίδης), Πετρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Καβάλας)

ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλη (Καβάλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep