Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Φωστήρας το...2014

Δεύτερη νίκη το 2014 για τον Φωστήρα που έμεινε όρθιος (1-0) και στο Μενίδι, αφού ο Μοσχονάς έπιασε πέναλτι και ο Σεχολλάρι έκμεταλλεύθηκε το λάθος του Ανδράλα.

Ο Αλέξης Ντάλλας ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του Αχαρναϊκού, αφού έχασε το πέναλτι (12'), ενώ ο Πάρις Ανδρέλας έκανε το λάθος (27') από το οποίο προήλθε το γκολ του Φωστήρα. Ο πρώτος, βέβαια, ήταν εκείνος που κέρδισε την παράβαση και θέλησε να το εκτελέσει, στην αντίθετη γωνία από αυτή που του υπέδειξε ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας.

Η ομάδα του Ταύρου είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, κράτησε το κέντρο και εκμεταλλεύθηκε την σύγχυση του Αχαρναϊκού μετά το χαμένο πέναλτι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με μπαλιές στην επίθεση, τα στημένα του Σκούφαλη και κάποιες ενέργειες του Γουέλκαμ να φτάσουν στο γκολ, αλλά δεν το κατάφεραν. Αντίθετα, ο Φωστήρας θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις που βγήκε στην κόντρα και έδειξε πως οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε έχουν ποιότητα.

Στα αρνητικά του αγώνα, η είσοδος... ball boy στον αγωνιστικό χώρο, αφού προηγουμένως είχε πάρει πανό οπαδών του Φωστήρα και στα αξιοσημείωτα η δεύτερη διαδοχική νίκη του Φονέα και, μάλιστα, με το ίδιο σκορ στο Μενίδι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Νιάρος, Ανδράλας (46' Βλάχος), Ντάλλας, Προβατίδης (85' Καλογερόπουλος), Σκούφαλης, Νεόφυτος, Παραράς, Λιαπάκης (66' Αθανασόπουλος), Γουέλκαμ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Κάρβοτ, Κάργας, Σεχολλαρι, Εμέκα, Βούζας (46' Τσεμπέσι), Τεγούσης (66' Γκίνο), Κακαράς, Μακρίδης (88' Λεοντίου), Ζιαμπάρης, Αχείμαστος.

Last modified onΣάββατο, 11 Ιανουάριος 2014 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep