Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εύκολα... στο τέλος η Κέρκυρα

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών κράτησε το 1-1 μέχρι το 74ο λεπτό, αλλά η Κέρκυρα με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο επικράτησε 4-1.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2014 η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε με 4-1 στα Γιαννιτσά της τοπικής Αναγέννησης που είχε στον πάγκο τον Γιάννη Τοπαλίδη για πρώτη φορά. Η εμφάνιση των γηπεδούχων ήταν πάρα πολύ καλή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά άντεξαν μέχρι το 74ο λεπτό, οπότε έγινε το 1-2.

Από εκεί και πέρα οι «κυανόλευκοι» βγήκαν στην επίθεση για την ισοφάριση και άφησαν κενά στην άμυνα με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να φτάσει στο 4-1 στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την αγωνία μέχρι το τέλος, δεν βρήκαν διαδρόμους και τη λύση έδωσε ο Γεωργακόπουλος που είχε μπει σαν αλλαγή, ενώ το ματς τελείωσε ο Καραδέμητρος στο 87ο λεπτό και ο Μπαλντοβαλίεφ απλά έγραψε το τελικό 4-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Καρτάλ, Παλάσκας, Λυσίτσας (54' Σιδηρόπουλος), Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Χαρμάνας (86' Σάρρος), Λαμπάκης, Καράμπελας, Αναστασίου (60' Χατζηστεφάνου)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Bρονταράς, Βλάχος (46' Κουλούρης), Βενέτης, Ραπτάκης, Κουτσόπουλος, Σίμιτς (79' Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Μπαλντοβαλίεφ, Γυφτοκώστας (62' Γεωργακόπουλος).

Διαιτητής: Κιοτζένης (Καβάλας)

Βοηθοί: Λάζαρης (Καβάλας), Τσαγγάρη (Μακεδονίας)

Media

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιανουάριος 2014 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep