Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεσε το ζακυνθινό κάστρο!

Ο ηγέτης της Καρδίτσας, Σωκράτης Μπουντούρης, ήταν ξανά εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Ο ηγέτης της Καρδίτσας, Σωκράτης Μπουντούρης, ήταν ξανά εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του

Η Καρδίτσα έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που κερδίζει (1-0) μέσα στη Ζάκυνθο.

Μία στημένη φάση από το πόδι του πολύπειρου Σωκράτη Μπουντούρη έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση της Καρδίτσας με τη Ζάκυνθο. Ο Χρήστος Κουκούλης με προβολή άνοιξε το σκορ στο 20' και έκτοτε οι Θεσσαλοί διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους κρατώντας μέχρι τέλους το πολύτιμο 1-0. Οι νησιώτες στην επανάληψη προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτιαξαν 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως και η Καρδίτσα είχε τις προϋποθέσεις στην αντεπίθεση για ένα δεύτερο γκολ. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι ότι το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη έγινε η πρώτη ομάδα της κατηγορίας, που φεύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Ζάκυνθο και πλέον μπαίνει για τα καλά σε τροχιά τετράδας. Αντίθετα το συγκρότημα του Τζιανλούκα Κολονέλο έχασε σημαντικό έδαφος και μετά τις πέντε σερί νίκες εντός έδρας, τώρα μετρά μία ισοπαλία (Ηρακλής) και μία ήττα.
Οι συνθέσεις:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Οντο, Σολφερίνο (70' Βούκοβιτς), Κυριακίδης (84' Κοτάτης), Στασινόπουλος, Πέττας (58' Πετράκος), Φωτιάς, Τορεζάνι, Μπίρης, Οττα, Σκαθαρούδης, Αποστόλου.
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Οικονόμου Χ., Καραχάλιος, Μίχος, Γεωργακόπουλος, Μπουντούρης (85' Κόκκινος), Μπιτέλης (75' Γήτας), Χλωρός (91' Υφαντής).
Πατήστε ΕΔΩ για το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep