Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βούλιαξε τον Πιερικό ο Απόλλων

Ο Απόλλων 1926 νίκησε 2-0 τον Πιερικό στη Θεσσαλονίκη.

 

Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο του Απόλλωνα για τον Αλέξη Αλεξίου. Η ομάδα της Καλαμαριάς νίκησε 2-0 τον Πιερικό και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου. Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Θωμάς Βλάχος με σουτ, ύστερα από πάσα του Πέλκα, ενώ στο 2-0 έγραψε στο 78' ο ίδιος παίκτης, με προβολή ύστερα από πάσα του Γουγκουλιά. Ο Πιερικός δεν κατάφερε να παίξει στα ίσια τους Πόντιους και περιορίστηκε την περισσότερη ώρα σε παθητικό ρόλο. Άλλωστε οι Κατερινιώτες ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή, μετά το κύμα αποχωρήσεων. Ο Απόλλων 1926 ολοκλήρωσε το ματς με αριθμηιτκό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Σακκά στο 63'.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου):Καρατζιοβαλής, Ποζατζίδης, Σακκάς, Κισκαμπάνης, Μωυσίδης, Βέργος, Ναλμπάντης, Παρμαξίδης, Πέλκας (82' Προβατίδης), Αθανασιάδης (71' Γκουγκουλιάς), Πόποβιτς (46' Βλάχος).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης):Παπατολίκας, Καραγκούνης, Ντόϊκιτς, Καρτσαμπάς, Παπατόλιος, Ίτσιος (75' Μπρίτο), Αποστολίδης, Τσιρλίδης, Μιχαηλίδης (90'+1' Πέικος), Παπαδόπουλος, Μανίκας.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep