Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παγώνης... ο δίκαιος

Ο Κώστας Παγώνης αποκατέστησε το λάθος του Μουρτζάκη και έδωσε τη νίκη (2-1) στην Καλλιθέα με ένα γκολ και μια ασίστ κόντρα στον Φωκικό.

Ο Ηρακλειώτης διαιτητής Μουρτζάκης έβαλε από νωρίς (8') «φωτιά» στο ματς της Καλλιθεάς με τον Φωκικό, αφού μετά από υπόδειξη του βοηθού του έδωσε πέναλτι εκτός περιοχής σε ανατροπή του Θέου από τον Πίκολο που το έκανε γκολ ο Φράγκος στο 9ο λεπτό. Τα πρώτα λεπτά υπήρξε ένταση στις εξέδρες και τον πάγκο των γηπεδούχων, η οποία δεν σταμάτησε ούτε σττη ανάπαυλα που υπήρξαν φωνές από τους ανθρώπους της ομάδας.

Αυτές οι φωνές θα ήταν ακόμη μεγαλύτερες αν δεν είχε ισοφαρίσει ο Κώστας Παγώνης με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής. Η Καλλιθέα έφτασε στο 1-1 στο 37ο λεπτό και στη συνέχεια πάλεψε για να πάρει τη νίκη. Αυτή ήρθε μετά από εκτέλεση φάουλ του Παγώνη και κεφαλιά του Γκαλάν μέσα από την περιοχή για να γίνει το 2-1 στο 67ο λεπτό. Ο Φωκικός προσπάθησε στη συνέχεια να βγει μπροστά, αλλά δεν έκανε ιδιαιτερες φάσεις, όπως και οι γηπεδούχοι που δεν σημείωσαν τρίτο γκολ στην κόντρα. Έτσι, το πρώτο ματς της νέας σεζόν συνοδεύτηκε με διαιτητικά σφάλματα, ανατροπή και την Καλλιθέα να σκαρφαλώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Πούλγκα (59' Κατσικογιάννης), Φαγιέ, Γκαλάν, Χαϊκάλης (89' Ατματζίδης), Καραλής (78' Φαμπρίς)

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ράντι, Θέος (63' Γεωργουσόπουλος), Φράγκος, Σιμονιάν, Αλβαρεζ, Τζέκος, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep