Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Πυροβολούσε» με Νεόφυτο

Ο Αχαρναϊκός νίκησε 3-1 τον Πανηλειακό στο Μενίδι με έναν εξαιρετικό Νεόφυτο.

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν στον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από δύο σερί ήττες, επικρατώντας 3-1 του Πανηλειακού. Ανώτεροι από τους Πυργιώτες οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν σε καταπληκτική μέρα τον πρώτο σκόρερ της Football League, Κώστα Νεόφυτο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (59', 90'+1'), ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, με τον Ντάλα (82').

Κατώτεροι των περιστάσεων οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού του Αχαρναϊκού. Το μόνο που κατάφερε ο Πανηλειακός ήταν να μειώσει με τον Μπιτάνγκ, στο 90'+4. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Χριστόπουλος, Νιάρος, Μωυσιάδης, Παραράς, Ανδράλας (90+2' Μαγγίνας), Ντάλας, Βλάχος (66' Καλογερόπουλος), Γουέλκαμ, Νεόφυτος, Μιρτσέτα (74' Αθανασόπουλος).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βαγγόπουλος): Πίτκας, Μαρτίνος (52' Όσκαρ Ροντρίγκεζ), Σαραμαντάς, Αποστολόπουλος (61' Σταματής), Λίτσος, Γανωτής, Νάστος (63' Μπράβος), Λιόσης, Χαλούλος, Μπιτάνγκ, Κωνσταντινίδης.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δόσης (Αθηνών), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΠαρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep