Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρωταθλητής με ανατροπή!

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την ανατροπή και μέσα σε ένα 15λεπτο επιβλήθηκε 3-1 του Αχαρναϊκού.

Ο Γιώργος Βαζάκας με την επιστροφή του ως αντίπαλος, «πάγωσε» το ΕΑΚ... Στο 28’ ο Νεόφυτος έδωσε με πλασέ το προβάδισμα στον Αχαρναϊκό, ο οποίος ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Απεναντίας, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το χειρότερό του παιχνίδι και «ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές των Κατσίκη και Πόνσε. Παίζοντας ένα 15λεπτο καλή μπάλα, κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, να πάρει ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο και να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα, ένα ματς πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος...

Στο 76’ ο Πόνσε με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1), ενώ στο 83’ ο Πινδώνης έδωσε το προβάδισμα (2-1) στη βολιώτικη ομάδα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με σουτ βολίδα ο Μπρέσκα στο 90+2.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης (76' Πινδώνης), Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ακόστα (46' Πόνσε), Γκέσιος (46' Κατσίκης), Γκούρμα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος (87' Μακρυγιάννης), Νιάρος, Χριστόπουλος, Ντάλλας, Βλάχος (52' Καλογερόπουλος), Νεόφυτος, Παραράς, Μιρτσέτα, Σάνον.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Βάντσης, Χατζηνάκος (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep