Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τάνγκο... αναρρίχησης (video)

Ο Μαρσέλο Πέντα κερνούσε, ο Καρακατσάνης σκόραρε και ο Αιγινιακός έκανε... περίπατο (3-0) απέναντι στη Ζάκυνθο των «10».

Την καλύτερή του εντός έδρας εμφάνιση πραγματοποίησε απέναντι στη Ζάκυνθο ο Αιγινιακός και πανηγύρισε το πιο άνετο (3-0) εντός έδρας τρίποντο, που τον βοήθησε να αναρριχηθεί στην 5η θέση του 2ου ομίλου. Οι Κατερινιώτες είχαν καθολική υπεροχή απέναντι στην ομάδα του Ιονίου, η οποία έπαιζε από το 10' με παίκτη λιγότερο λόγω της σωστής αποβολής του Ξενοδόχοφ και θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ. Πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Μαρσέλο Πέντα (2 ασίστ), Πλάτων Καρακατσάνης (2 γκολ), απέναντι στους «κυανοκίτρινους» που είχαν αποστολή... βουνό μετά την αποβολή, αλλά δεν πήραν και βοήθειες από τον πάγκο.

Ο Καρακατσάνης στο 21' «κρέμασε» από μακριά τον Όντο και άνοιξε το σκορ, ενώ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα στο 45' ο Σαμαράς ανέβασε τον δείκτη στο 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε και πάλι από εκτέλεση του Αργεντινού (φάουλ) ο Καρακατσάνης με κεφαλιά στο 64', πανηγυρίζοντας έτσι τα πρώτα του τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Αιγινιακός είχε την κατοχή της μπάλας, δεν κινδύνευσε καθόλου από τη Ζάκυνθο και στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο ρυθμός έπεσε, έχασε ευκαιρίες να σημειώσει και τέταρτο γκολ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης, Δήμου, Σαμαράς, Γεωργίου (59' Γιαζιτζόγλου), Χατζής, Πέντα (82' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Μιτρόφ (71' Πετκάκης), Μιλόσκοβιτς, Καρακατσάνης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Φωτιάς, Μπίρης, Αποστόλου, Πέττας, Σκαθαρούδης (65' Κουνσόλο), Ότα, Τορεζάνι, Κασέτι (12' Όντο), Βούκοβιτς (55' Γωνιάδης).

Διαιτητής: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep