Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβάλα στ' άλογο η Κέρκυρα!

Οι Φαίακες πέρασαν νικηφόρα από το «Ανθή Καραγιάννη», επικρατώντας 0-1 της Καβάλας.

Μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Καβάλα, στο ντεμπούτο του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο της. Για μια ακόμα φορά, ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό να αποφευχθεί η ήττα. Η Κέρκυρα επικράτησε 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Καραδέμητρος στο 71', με κεφαλιά.
Οι «Αργοναύτες» σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών για να φτάσουν σε ένα τέρμα, ωστόσο η δυστοκία στην τελική προσπάθεια τους κράτησε άσφαιρους. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας και πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Πόπτσης (74' Πρίττας), Ντουτσαρίδης, Άρτσε (62' Καζαντζίδης), Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Κουρέλας, Πάλλας (74' Αλεξίου), Βαλεριάνος, Καπνίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος, Παρασκευαΐδης, Ραπτάκης (46' Βενέτης), Μπαλντοβαλίεφ (85' Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Γυφτοκώστας (46' Σίμιτς), Κουτσόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep